MENÜ

Son dakika haberi! Gökdeniz Gürpüz Galatasaray'da...

Bir taraftan ardı ardına yıldız oyuncuları kadrosuna katan Galatasaray bir taraftan da yıldız adaylarını tranfser ediyor. Yakın zamanda Bayern Munih'ten Eyüp Aydın'ı kadrosuna katan Sarı-Kırmızılı takım bir süredir görüştüğü Gökdeniz Gürpüz'le de her konuda anlaştı. Resmi duyurunun kısa süre içinde yapılması bekleniyor...

Son dakika haberi! Gökdeniz Gürpüz Galatasaray'da...

Galatasaray'da transferde sıcak dakikalar yaşıyor. Bir birinden önemli yıldızları kadrosuna katan Sarı-Kırmızılı takım geleceğe yatırım isimleri de transfer etmeye devam ediyor. Yakın zamanda Bayern Munih'ten Eyüp Aydın'ı kadrosuna katan Sarı-Kırmızılı takım bir süredir görüştüğü Gökdeniz Gürpüz'le de her konuda anlaştı. Haberin tüm detayları burada...

Haberin Devamı

Art arda transferler

Transfer sezonunun en hızlı takımlarından Galatasaray, art arda transfer bombalarını patlatmıştı. Sar-kırmızılılar, Icardi'nin bonservisini PSG'den aldı. Cim-Bom daha sonra kadrosuna Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervisoglu, Sirachan Nas, Günay Güvenç, Wilfried Zaha, Tete, ve Hakim Ziyech'i dahil etti.

Bir çok veda yaşandı...

Galatasaray'da sözleşmeleri sona eren Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis ve Juan Mata takımda veda eden diğer isimler oldu. Milot Rashica ile Samuel Adekugbe kulüplerine geri döndü. Kaan Arslan, Batuhan Şen, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau ve Gökay Güney kiralık olarak takımdan ayrıldı. Emre Kılınç ile Atalay Babacan da sarı-kırmızılılara veda etti. Yunus Akgün Leicester City'e, Yusuf Demir ise Basel'e kiralandı. Ayrıca Berkan Kutlu Genoa'ya satın alma opsiyonuyla kiralandı.

Haberin Devamı

Eyüp Aydın transferi bitiyor

Transfer çalışmalarına son hız devam eden Galatasaray, bonservisi Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'te olan Eyüp Aydın ile anlaşma sağlandı. 19 yaşındaki futbolcu ile imzanın an meselesi olduğu öğrenildi.

Eyüp Aydın kimdir?

Eyüp Aydın, Bayern Münih forması ile U-17, U-18, U19 ve Regionalliga Bayern'de toplam 63 karşılaşmada forma giydi. Genç futbolcu söz konusu maçlarda 4 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına ise 10 kez gol pası verdi. Toplam 4.177 dakika süre alan Alman futbolcu, bu sürede 13 kez sarı kart gördü.

Gökdeniz Gürpüz Galatasaray'da...

Galatasaray, Eyüp Aydın'dan sonra bir diğer Alman devi olan Borussia Dortmund'dan 17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz ile de anlaşma sağlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, genç futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bu transferin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. Borussia Dortmund U-17 takımı ile toplam 28 maça çıkan orta saha oyuncusu, bu maçlarda 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Son dakika haberi Gökdeniz Gürpüz Galatasarayda...

YORUM YAZ