MENÜ

Son dakika haberi! Galatasaraylı Lucas Torreira'ya sürpriz talip

Galatasaray'da gözler Ankaragücü maçına çevrilmişken İspanya'dan sürpriz bir iddia geldi. Sezon başında İtalyan takımların radarına giren Torreira'ya bu kez La Liga ekibi talip oldu. İşte gündeme gelen haber ve tüm detaylar...

Son dakika haberi! Galatasaraylı Lucas Torreira'ya sürpriz talip

Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig için oldukça iddialı bir kadro kurdu. Sarı-Kırmızılı takım yenilgisiz yoluna devam ederken bugün kritik maçta Ankaragücü'nü konuk edecek. Bir taraftan maç maratonu sürerken diğer taraftan Sarı-Kırmızılı oyunculara ilgi giderek artıyor. Sezon başında İtalyan takımların radarına giren Lucas Torreira'ya bu kez İspanya'dan talip çıktı.

Haberin Devamı

HEDEF ANKARAGÜCÜ MAÇI!

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek. RAMS Park'ta oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Galatasaray'da tek eksik Kazımcan Karataş. Ankaragücü'nde ise Ali Sowe, Tolga Ciğerci ve Stelios Kitsiou'nun maç kadrosunda yer alamayacağı açıklandı.

ICARDI REKORU GELİŞTİRMEK İSTİYOR

Sarı kırmızılı takımda gözler yine Mauro Icardi'de olacak. Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta 7 gol atan Arjantinli futbolcu, bu sezon forma giydiği 11 resmi müsabakada 10 gol kaydetti. Ligde ilk 11'de çıktığı son 13 karşılaşmada da gol atarak bu alanda erişilmesi çok zor bir rekorun sahibi olan Icardi, Ankaragücü önünde fileleri havalandırdığı takdirde rekorunu daha da geliştirecek.

Haberin Devamı

ZAHA'DAN SÜRPRİZ PAYLAŞIM!

Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha, Ankaragücü maçı öncesi paylaşımda bulundu. Fildişili yıldız yaptığı paylaşımda, "Maç için kimler hazır? Yakında görüşürüz" ifadelerini kullandı. Zaha'nın bu paylaşımı sarı kırmızılı taraftarlardan büyük beğeni aldı. Zaha'nın bu paylaşımından sonra Ankaragücü maçında 11 başlayacağı idafe ediliyor.

ZİYECH KARARI!

Ankaragücü maçı öncesi alınan bilgiye göre Ziyech’in sakatlığı ciddi olmasa da henüz tam olarak geçmedi. Teknik direktör Okan Buruk’un da bu doğrultuda yıldız oyuncusunu, Şampiyonlar Ligi’nde salı günü Old Trafford Stadı’nda oynanacak Manchester United maçına saklamayı planladığı öğrenildi.

30 MİLYON EURO'LUK MADDE!

Takımı güçlendiren sarı-kırmızılılar şimdi de gelecek seneler için yıldızlarını elinde tutma peşinde. Kontratı 2025’te bitecek olan Sacha Boey ile 3 yıllık yeni bir anlaşma yapmayı hedefleyen Galatasaray, savunmasından Victor Nelsson'la da daha görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray, Boey gibi Danimarkalı stoperin 2026’da bitecek sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak adına yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Geçen yıl 900 bin Euro olan senelik ücretine zam yapılarak 1.3 milyon Euro’ya çıkarılan 24 yaşındaki stoperin 25 milyon Euro olan serbest kalma bedelinin, 5 milyon Euro artırılarak 30 milyon Euro seviyesine çıkarılması bekleniyor. Sezon içinde eldeki isimlerle kontrat yenilemelerin devam edeceği konuşuluyor.

Haberin Devamı

TORREIRA'YA TALİP ÇIKTI!

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Lucas Torreira'ya sürpriz bir talip çıktı. İddialara göre, Celta Vigo'nun Uruguaylı futbolcuyla ilgilendiği belirtildi. Celta Vigo'nun Torreira'yı öncelikli hedef olarak belirlediği ve ara transfer döneinde görüşmelerin başlamasının beklendiği ifade edildi.

27 yaşındaki futbolcunun adı daha önce de İtalyan ekipleriyle anılmıştı. Galatasaray'ın geçen yaz kadrosuna kattığı Torreira'nın sarı-kırmızılılar ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Son dakika haberi Galatasaraylı Lucas Torreiraya sürpriz talip

YORUM YAZ