MENÜ

Son dakika haberi! Galatasaray'ın yıldızı Icardi'ye sürpriz teklif...

Galatasaray'daki performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'ye sürpriz teklif. Geçen sezon takımın şampiyonluğunda büyük katkısı olan Arjantinli golcü bu sezon da attığı gollerle takımını sırtlıyor...

Son dakika haberi! Galatasaray'ın yıldızı Icardi'ye sürpriz teklif...

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde birçok Avrupa devini peşine takan Mauro Icardi, performansıyla kulüplerin transfer listelerine girmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

ICARDI BÜYÜLÜYOR

Galatasaray taraftarları arasındaki Icardi aşkı her geçen gün daha da büyürken, Arjantinli yıldız da transferde önceliği kendisine vermeyen kulüpleri pişman etmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılı kulübün, PSG’den bonservisini 10 milyon Euro’ya aldığı 30 yaşındaki Icardi, bu sezon daha tam anlamıyla fiziksel formunu bulmamış olmasına rağmen 14 maçta tam 12 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Üstelik yıldız futbolcu bu golleri sadece Süper Lig’de değil, Şampiyonlar Ligi’nde ve elemelerde de attı. Tecrübeli futbolcunun özellikle Old Trafford’da Manchester United’a attığı galibiyet golü ise dünya çapında ses getirdi.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Mauro Icardi’nin bu müthiş performansı, en çok da eski kulübü PSG’yi pişman etmiş durumda. Çünkü Fransız devi, Güney Amerikalı golcünün boşluğunu doldurmak için 2 büyük transfer yaptı.

Haberin Devamı

22 yaşındaki Gonçalo Ramos’u 65 milyon Euro’luk zorunlu satın alma maddesiyle Benfica’dan kiralayan PSG, 24 yaşındaki Kolo Muani için de Frankfurt’a tam 80 milyon Euro ödedi. Yani 2 golcü için 145 milyon Euro harcayan Fransız devi, bunun karşılığını ise henüz alabilmiş değil.

TARAFTAR DA AYNI GÖRÜŞTE

Fransız futbol otoritelerine göre Galatasaray’da ikinci baharını yaşayan Icardi sezona PSG’de başlamış olsaydı, Mbappe ile çok iyi bir uyum yakalayabilirdi. Fransa Ligi’nde 8 hafta itibarıyla Monaco ve Nice’in arkasında kalan, 15 puanlı Brestois’in önünde averajla yer alan PSG’nin taraftarları da zaman zaman sosyal medya hesaplarında Icardi’nin satılmasının yanlış bir tercih olduğunu dile getiriyor.

SÜRPRİZ TALİP ÇIKTI!

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; İspanya ekiplerinden Real Betis, 30 yaşındaki golcüyü yakından takip ediyor.

"Listeye aldılar"

Calciomercatonews adlı internet sitesinde bulunan haberde, Icardi için şu ifadeler kullanıldı: Icardi, Türkiye'de gol üstüne gol atmaya devam ediyor ve bir kez daha önde gelen kulüplerin ilgisini çekiyor. Real Betis, gelecek sezon için onu listeye aldı. Mauro Icardi, Real Betis'in gol ve asist garantisi olacak.

Haberin Devamı

Devre arasında teklif gelebilir

İspanyol ekibinin, Arjantinli oyuncu için devre arasında sarı-kırmızılı takımın kapısını çalması bekleniyor. Mauro Icardi ile Galatasaray öncesi birçok Arap ekibi de ilgilenmiş ancak o tercihini Galatasaray'dan yana kullanmıştı.

Galatasaray rakamları

30 yaşındaki oyuncu, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 14 maça çıktı ve 12 gol, 2 asist yapma başarısı gösterdi. Galatasaray'da toplamda ise 40 maça çıkan Arjantinli, 35 gol, 10 asistlik performans ortaya koydu.

Son dakika haberi Galatasarayın yıldızı Icardiye sürpriz teklif...

YORUM YAZ