MENÜ

Son dakika haberi | Galatasaray'da sürpriz ayrılık kararı! Arabistan'dan 10 milyon Euro...

Galatasaray'da transfer dönemi oldukça hareketli geçiyor. Stoper ve 6 numara transferi yapmak isteyen Sarı-Kırmızılı takımda sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Okan Buruk 2-1 kazanılan Molde maçının ardından ayrılık sinyali veren oyuncular olduğunu duyurmuştu. O isme Fanatik ulaştı...

Son dakika haberi | Galatasaray'da sürpriz ayrılık kararı! Arabistan'dan 10 milyon Euro...

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk Molde'yi 2-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam "Ayrılmak isteyen oyuncularımız var. 2-3 transfer yapmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Fanatik Sarı-Kırmızılı takımda forma giyen yıldız futbolcuya gelen teklife ulaştı. İşte Galatasaray'ın yıldızına yapılan teklif ve detayları...

Haberin Devamı
Bu görüntüler hiçbir yerde yok! Galatasaraylı oyuncular soyunma odasında çıkarken...

8 NUMARA TRANSFERİ

"8 numara bölgesine oyunu iki yönlü oynayacak bir oyuncu istiyoruz. Bizim düşündüğümüz profil bu ama istediğiniz oyuncuyu net bir şekilde bulamıyorsunuz. En iyisini almak isteyince alamıyorsunuz zaten. Net olarak elimizde bir isim yok."

"AYRILMAK İSTEYENLER VAR"

"Ayrılmak isteyen oyuncularımız var. 2-3 transfer yapmayı düşünüyoruz ama aramızdan ayrılacak arkadaşlarımız da bu sayıyı belirleyecek. Türkiye Ligi, gelecek oyuncuların ilk tercihleri olmuyor ama inşallah bu dönemde iyi oyuncular kadromuza katarız." dedi.

"MAÇTAN SONRA GİDECEĞİM DEMİŞTİ"

"Tam kadro değiliz. İki tane kanat oyuncumuz bizimle beraber değil. Yunus'u geçen hafta verdik. Yunus Akgün maçtan sonra da 'Gideceğim' diye şey yaptı. Bu maçtan sonra gitmesini istemiştim. Oyunun devamında kanat oyuncusu alamadım. Midtsjö'nün gitme durumu var. İlk maçta oynadı, kadroya alamadım. Sakatlığı vardı. Çok böyle yüzde 100 halimizle burada olmadık. Geç gelenler var. Tete, ilk kez 11'de başladı."

Haberin Devamı

TARAFTAR STADA AKIN ETTİ!

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Galatasaray evinde Norveç ekibi Molde ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar diğer iç saha maçlarında olduğu gibi bu müsabakaya da büyük ilgili gösterdi. Rams Park’ta oynanan karşılaşmayı toplam 47 bin 845 seyirci takip etti. Molde taraftarları da karşılaşmayı stattan takip etti.

15 YIL SONRA BİR İLK

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda Galatasaray, Norveç temsilcisi Molde’yi eleyerek, gruplarda yer almaya hak kazandı. Sarı-kırmızılılar böylece 15 yıl sonra elemelerden gelerek gruplara kalan ilk Türk takımı oldu. Fenerbahçe, 2008 yılında iki eleme turu oynayıp, gruplara kalmıştı.

MIDTSJO'NÜN YENİ TAKIMI!

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Galatasaray forması giyen Fredrik Midtsjö Süper Lig'in yeni takımı Pendikspor'la anlaştı. Norveçli futbolcu Süper Lig'in yeni ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Pendikspor bu transfer için 2 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli ödeyecek.

OLIVEIRA GİDEBİLİR!

Galatasaray’da yolların ayrılmasının beklendiği bir isim daha var... Sergio Oliviera’ya ise hem Suudi Arabistan’dan hem de İtalya’dan teklifler var. Bu oyuncuyla da yakın süreçte yolların ayrılması planlanıyor.

Haberin Devamı

Son dakika haberi | Galatasarayda sürpriz ayrılık kararı Arabistandan 10 milyon Euro...

MERTENS'E ARABİSTAN'DAN TEKLİF

Galatasaraylı Dries Mertens'e Suudi Arabistan'dan teklif geldi. Yıllık 10 milyon Euro önerilen oyuncu Arabistan'a gidebilir. Transfer döneminin başında Mertens teklif almış ancak o dönem eşi İstanbul'dan ayrılmak istemediği için transfer gerçekleşmemişti. Transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray'ın da ciddi miktarda bonservis bedeli alması bekleniyor.

NAPOLI'DEN GELMİŞTİ!

9 sezon Serie A'da Napoli forması giyen ve kulübün efsaneleri arasına ismini yazdıran Mertens geçen sezon başında bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olmuştu. Belçikalı yıldız geçen sezon 33 kez giydiği Sarı-Kırmızılı formayla 7 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Bu sezon 7 kez Galatasaray forması giyen Mertens, 2 gol atmayı başardı.

Yakup Çınar

Son dakika haberi | Galatasarayda sürpriz ayrılık kararı Arabistandan 10 milyon Euro...

YORUM YAZ