MENÜ

Son dakika haberi! Galatasaray'a Icardi müjdesi

Süper Lig'in 17. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak Galatasaray'da Icardi sevinci yaşanıyor. Arjantinli golcü bugün gerçekleştirilen idmanda takımla çalıştı...

Son dakika haberi! Galatasaray'a Icardi müjdesi

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 17. haftasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haberin Devamı

Topla ısınmayla başlayan idman, geniş alanda pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, savunma ve bitiricilik çalışmasıyla sona erdi.

ICARDI MÜJDESİ

Mauro Icardi antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı. Dünya Kupası arasında sakatlanan oyuncu uzun süre takımdan ayrı kalmıştı. Arjantinli golcünün Ankaragücü maçında kadroda yer alması bekleniyor. Icardi'nin Fenerbahçe derbisinde ise 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

Son dakika haberi Galatasaraya Icardi müjdesi

Galatasaray Futbol Takımı, yarın saat 17.00’de yapacağı idmanla MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Sarı - kırmızılılar Mauro Icardi'nin son durumuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Isınmanın bir bölümünde takımla çalışan Mauro Icardi, ardından kendisine özel hazırlanan program dahilinde sahada ve salonda çalıştı."

Son dakika haberi Galatasaraya Icardi müjdesi

Mauro Icardi'nin Paris Saint-Germain'deki en güzel golleri

YORUM YAZ