MENÜ

Son dakika haberi | Galatasaray gözünü Ndombele dikti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-Kırmızılılar'ın bu doğrultuda bonservisi Tottenham'da olan devinde Tanguy Ndombele'yi gündemine aldığı ve ilk görüşmenin gerçekleştiği ortaya çıktı.

Son dakika haberi | Galatasaray gözünü Ndombele dikti

Galatasaray'da transfer görüşmeleri için İngiltere'de bulunan Erden Timur'un, Tanguy Ndombele için Tottenham ile bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

BURAK YILMAZ GERİ DÖNÜYOR! YENİ TAKIMI

Takvim'de yer alan habere göre; Serie A ekibi Napoli'de sezonu kiralık olarak geçiren Tanguy Ndombele'nin gelecek sezon İtalya'da devam etmeyeceği belirtildi. Tottenham idarecilerinin Napoli'nin sözleşmedeki opsiyonu kullanmayacağı bilgisini Erden Timur ile paylaştığı vurgulandı.

26 yaşındaki orta saha bu sezon Napoli'de 40 maçta forma şansı buldu. Tanguy Ndombele bu müsabakalarda rakip fileleri 2 kez havalandırdı ve 1 asist üretti.

CAPONE'DAN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF!

Fransız orta sahanın Tottenham ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek ve güncel piyasa değeri 25 milyon Euro...

Guingamp altyapısında yetişen Fransız orta saha daha sonra Amiens, Olympique Lyon ve Tottenham formaları giydi. Fransa Milli Takımı'nda 7 maçta oynayan tecrübeli orta saha gol katkısı veremedi. 

Haberin Devamı

Ndombele ismi sezon başında da Galatasaray'la geçmişti ancak Sarı-Kırmızılı takım tercihini Torreira, Sergio Oliveira ve Midtsjö'den yana kullanmıştı.

YORUM YAZ