MENÜ

Berkan Kutlu, resmen Genoa'a transfer oldu! İşte Galatasaray'ın kazanacağı para...

Galatasaraylı futbolcu Berkan Kutlu, Serie A ekibi Genoa ile sözleşme imzalamak için 09.35 uçağıyla İtalya'ya gitti. Transferin resmi olarak açıklanmasının ardından milli futbolcudan Galatasaray'ın kazanacağı bedel de belli oldu.

Berkan Kutlu, resmen Genoa'a transfer oldu! İşte Galatasaray'ın kazanacağı para...

Galatasaray'da transfer dönemi oldukça hareketli geçiyor. Sarı-Kırmızılı takım önemli yıldızları kadrosuna katarken bazı futbolcularda takımdan ayrılıyor.

Haberin Devamı

Galatasaraylı futbolcu Berkan Kutlu, İtalya Serie A ekibi Genoa ile sözleşme imzalamak için 09.35 uçağıyla İtalya'ya gitti.

25 yaşındaki orta saha bugün İtalya'da sağlık kontrolünden sonra resmi sözleşmeyi imzaladı.

Berkan Kutlu, resmen Genoaa transfer oldu İşte Galatasarayın kazanacağı para...

İtalya Serie A ekibi Genoa yaklaşık 1 ay önce Galatasaray'a 5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla teklif yapmıştı. O dönem teknik direktör Okan Buruk izin vermediği için bu transfer gerçekleşmemişti.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY TRANSFERDE KARŞI KARŞIYA!

Berkan Kutlu, resmen Genoaa transfer oldu İşte Galatasarayın kazanacağı para...

2021 yılında Alanyaspor'dan 4 milyon Euro'ya transfer edilen Berkan Kutlu'nun Galatasaray'la 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

İlk sezonunda Galatasaray formasıyla 48 maça çıkan Berkan Kutlu 3 asist yapmıştı. Geçen sezon Şampiyonlukta katkısı olan 25 yaşındaki oyuncu iki Fenerbahçe derbisinde 90 dakika sahada kalmış ve iyi performans göstermişti.

Haberin Devamı

Geçen sezon 24 maçta süre alan Berkan 1 gol, 2 asist katkısı vermişti. Bu sezon da forma şansı bulan orta saha oyuncusu 8 karşılaşmada süre almıştı.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Genoa, Berkan Kutlu transferi için Galatasaray'a 250 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek. Zorunlu satın alma opsiyonuyla milli orta sahayı kadrosuna katan İtalyan ekibi, 30 Haziran 2026'ya kadar Sarı Kırmızılı ekibe taksitler halinde 5 milyon Euro ödeyecek.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

FANATİK'in duyurduğu transfer resmileşti. Galatasaray, Berkan'ın 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Genoa ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel futbolcumuz Berkan İsmail Kutlu’nun 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Genoa Cricket And Football Club S.P.A. ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Genoa Cricket And Football Club S.P.A., şirketimize 250.000 euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 5.000.000 eurodur.

Berkan Kutlu, resmen Genoaa transfer oldu İşte Galatasarayın kazanacağı para...

YORUM YAZ