MENÜ

Son dakika | Galatasaray'ın yeni transferi Hakim Ziyech, İstanbul'a geldi!

Galatasaray Chelsea'nin Faslı orta saha oyuncusu Hakim Ziyech'i kadrosuna kattı. Yıldız futbolcuyu taşıyan uçak, İstanbul'a iniş yaptı. Resmi olarak açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Son dakika | Galatasaray'ın yeni transferi Hakim Ziyech, İstanbul'a geldi!

Galatasaray Chelsea'nin Faslı orta saha oyuncusu Hakim Ziyech'i kadrosuna kattı. Yıldız futbolcu, İstanbul'a geldi. Resmi olarak açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Son dakika | Galatasarayın yeni transferi Hakim Ziyech, İstanbula geldi

İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray'ın her konuna anlaşmaya vardığı Hakim Ziyech'i taşıyan özel uçak Atatürk Havalimanı Genel Havacılık terminaline iniş yaptı. 

BONSERVİS ÖDENMEDİ!

Galatasaray Hakim Ziyech transferi için bonservis bedeli ödemeyecek. 3 senelik anlaşma sağlanan oyuncuyua senelik 4.5 milyon Euro maaş verilecek.

Sağ kanat ve 10 numara oynayabilen yıldız futbolcu 2020 yılında Ajax'tan Chelsea'ye 40 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Fas Milli Takım forması da giyen Ziyech'in güncel piyasa değeri 16 milyon Euro.

Al-Nassr, sağlık kontrolünde sorun tespit edilmesinden dolayı Hakim Ziyech ile haziran ayında anlaşamamıştı.

RYAN BABEL'DEN ZIYECH YORUMU

Eyüpspor forması giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu sosyal medya hesabından Galatasaray'ın Ziyech transfer iddiasıyla ilgili paylaşımda bulundu. Hollandalı futbolcu "Ziyech Galatasaray'a giderse, Icardi bu sezon atacağı 20 golün üzerine 10 gol daha atmış olur." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MÜTHİŞ KARİYER

Aslan’ın anlaşmaya vardığı Hakim Ziyech’in kariyeri de başarılarla dolu. Fas Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda yarı final oynama başarısı gösteren 30 yaşındaki süperstar, Chelsea kariyeri öncesinde de Ajax’ın tarihi başarısında önemli rol oynamıştı. 2018-2019 yılında Hollanda ekibi Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalde boy gösterirken, Faslı oyuncu da takımın başarısında kilit rol oynadı.

Yakup Çınar 

Son dakika | Galatasarayın yeni transferi Hakim Ziyech, İstanbula geldi

YORUM YAZ