MENÜ

Son dakika | Galatasaray'ın istediği Sofyan Amrabat Manchester United'a transfer oldu

Manchester United Galatasaray'ın gündeminde olan Sofyan Amrabat'ı kadrosuna kattı. Faslı oyuncuyu taşıyan özel uçak yarım saat önce İtalya'dan havalandı Manchester'a doğru yola çıktı. İngiliz kulübü bu transer için 30 milyon Euro ödeyecek.

Son dakika | Galatasaray'ın istediği Sofyan Amrabat Manchester United'a transfer oldu

Manchester United Galatasaray'ın gündeminde olan Sofyan Amrabat'ı kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Faslı oyuncuyu taşıyan özel uçak yarım saat önce İtalya'dan havalandı Manchester'a doğru yola çıktı. İngiliz kulübü bu transer için 30 milyon Euro ödeyecek.

2022 Dünya Kupası'nda tüm dünyanın dikkatini çeken Amrabat'ın Fiorentina ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyordu.

2020 yılından bu yana Fiorentina forması giyen Faslı futbolcu Amrabat, İtalyan ekibinde çıktığı 107 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNE GELMİŞTİ

"Galatasaray'ın orta saha transferi için Sofyan Ambrabat gündeme geldi. Galatasaray'ın eski oyuncusu Nordin Ambrabat'ı kardeşi. Fiorentina'da oynuyor. Fas Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda harika işler yaptı ve değeri birden yükseldi. Zor bir transfer."

Haberin Devamı

"NORDİN AMBRABT İLE GÖRÜŞTÜM"

"Nordin Amrabat görüşme yaptım. Bana net bir şekilde 'Bir kontak var' dedi. Galatasaray, Sofyan Ambrabat'ın transferi için bir girişimde bulundu. Gelme ihtimalini sorduğumda ise 'İnşallah' dedi. Bu kontak görüşmelere dönebilir ve ikna edilebilir. Bu transfer de olabilir."

"BARCELONA ALAMAMIŞTI"

"Amrabat ile konuşuncaya kadar bu transferin kesinlikle olmayacağı düşüncesindeyimdi. Çünkü pahalı bir oyuncu ve Barcelona da mali koşulları nedeniyle alamamıştı. İngiltere'ye gitme olsılığı vardı ve Fiorentina ile anlaşmadıkları için vazgeçmişlerdi." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ