MENÜ

Son dakika! Galatasaray'ın istediği James Rodriguez'in sözleşmesi feshedildi! İşte yeni takımı

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği yıldızlardan bir tanesi olan James Rodriguez'de sıcak gelişme yaşandı.

Son dakika! Galatasaray'ın istediği James Rodriguez'in sözleşmesi feshedildi! İşte yeni takımı

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği yıldızlardan birisiydi James Rodriguez. Real Madrid'le olan sözleşmesi sona erdikten sonra İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton'la anlaşma sağlayan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon başında Katar Ligi ekiplerinden Al Rayyan'a 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Al Rayyan ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan James Rodriguez için Galatasaray, transferin son günlerine doğru harekete geçti ve görüşmeler gerçekleşti. Ancak Katar ekibiyle sözleşmesi konusunda anlaşamayan Kolombiyalı futbolcunun transferi gerçekleşmedi.

YOLLAR AYRILDI

Yıldız futbolcu, Al Rayyan'da mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini kulübüne bildirdi. Bir kez daha yapılan görüşmeler sonucunda bu kez ayrılık kararı alındı ve James, Al Rayyan ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada "Al Rayyan yapılan görüşmeler sonrasında Kolombiyalı profesyonel futbolcu James Rodriguez'in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti" denildi.

OLYMPIAKOS TRANSFERİ RESMEN AÇIKLANDI

Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos tecrübeli futbolcuyu kadrosuna kattıklarını resmi sosyal medya hesabından açıkladı. Kolombiyalı yıldız oyuncu bu sezon Yunan ekibinin formasını terletecek.

YORUM YAZ