MENÜ

Son dakika | Galatasaray'ın Hatayspor maçı kamp kadrosu belli oldu

Son dakika haberi... Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek Domenec Torrent yönetimindeki Galatasaray'ın maç için kamp kadrosu açıklandı. Galatasaray'ın kamp kadrosunda Arda Turan, Victor Nelsson, Mbaye Diagne, Ryan Babel, Christian Luyindama, Fernando Muslera, Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed yer almıyor.

Son dakika | Galatasaray'ın Hatayspor maçı kamp kadrosu belli oldu

Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Domenec Torrent yönetimindeki Galatasaray'ın kamp kadrosu da belli oldu. Sarı-Kımızılıların kamp kadrosunda Arda Turan, Victor Nelsson, Mbaye Diagne, Ryan Babel, Christian Luyindama, Fernando Muslera, Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed yer almıyor.

Haberin Devamı

Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed'in Afrika Uluslar Kupası'nda olduğu Galatasaray'da hafif sakatlıkları bulunan Ryan Babel, Arda Turan ve Christian Luyindama da takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştılar.

İşte Galatasaray'ın Hatayspor maçı kadrosu:

DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, İsmail Çipe, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Gustavo Assunçao, Bartuğ Elmaz, Berkan Kutlu, Olimpiu Morutan, Atalay Babacan, Alexandru Cicaldau, Aytaç Kara, Marcao Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu, Sacha Boey, Fatih Öztürk

YORUM YAZ