MENÜ

Son dakika! Galatasaray'ın Ankaragücü kamp kadrosu belli oldu

Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu. Kadroda dikkat çeken bir detay gözlerden kaçmadı.

Son dakika! Galatasaray'ın Ankaragücü kamp kadrosu belli oldu

Süper Lig'in 36. haftasında şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'nün konuğu olacak. 3 puanı alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Sarı Kırmızılı ekibin kamp kadrosu belli oldu.

Haberin Devamı

G.SARAY TAM KADRO

Galatasaray'ın kadrosunda cezalı Sergio Oliviera ve Zaniolo'nun da bulunması dikkatlerden kaçmadı. Sarı Kırmızılı ekip tam kadro şekilde Ankara'ya doğru harekete etti. 

İLK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Galatasaray’ın kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Fernando Muslera,Leo Dubois, Mathias Ross, Lucas Torreira, Fredrick Midtsjo, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Emre Taşdemir, Nicolo Zaniolo, Bafetimbi Gomis, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Milot Rashica, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Sam Adekugbe, Okan Kocuk, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakçı, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Baran Aksaka, Juan Mata, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Mauro Icardi.

Haberin Devamı

Son dakika Galatasarayın Ankaragücü kamp kadrosu belli oldu

MKE Ankaragücü - Galatasaray karşılaşması, yarın saat 20.00’de Eryaman Stadyumu’nda oynanacak.

ŞAMPİYONLUK İHTİMALLERİ

Galatasaray: 5 puanlık bir avantaja sahip olan sarı kırmızılılar 30 Mayıs’ta Ankaragücü’nü yenerse 23. şampiyonluğu ilan edecek.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk umudunu sürdürmesi lider Galatasaray’ın Ankaragücü deplasmanında puan kaybetmesine bağlı.

Galatasaray, Ankaragücü ile berabere kalırsa, önce Antalyaspor’u mağlup etmek zorunda olan Fenerbahçe’nin sonra Nef Stadı’ndaki derbiyi en az 4 farkla kazanması gerekecek.

Eğer Galatasaray, Ankaragücü’ne mağlup olursa, Fenerbahçe önce Antalyaspor’u, sonra ezeli rakibini devirirse şampiyon olacak.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Son dakika Galatasarayın Ankaragücü kamp kadrosu belli oldu

YORUM YAZ