MENÜ

Son dakika: Galatasaray'dan sürpriz imza! Sözleşme 3 yıllık...

19 yaşındaki sağ bek Ali Turap Bülbül, Galatasaray ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Son dakika: Galatasaray'dan sürpriz imza! Sözleşme 3 yıllık...

Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, iç transferde de önemli bir hamle yaptı. Sarı-kırmızılı kulüp, 19 yaşındaki futbolcusu Ali Turap Bülbül ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. U16, U17 ve U19 takımlarında oynayan genç sağ bek, Galatasaray ile A takımda şu ana kadar amatör sözleşme ile biri Ziraat Türkiye Kupası, iki Trendyol Süper Lig karşılaşması olmak üzere toplamda üç maça çıktı. Kulüpten resmî açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

SİVAS DEPLASMANINA 11'DE ÇIKTI

Ali Turap Bülbül, şu ana kadar Galatasaray'da bir maça ilk 11'de başladı. 19 yaşındaki sağ bek, Trendyol Süper Lig'de 16. haftada Sivasspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada ilk 11'de yer aldı. Mücadelenin büyük bir bölümünde sahada yer alan Bülbül, 89. dakikada yerini Eyüp Aydın'a bıraktı. 

Son dakika: Galatasaraydan sürpriz imza Sözleşme 3 yıllık...

OKAN BURUK'A TEŞEKKÜR

İlk kez 1!'de çıktığı Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulunan 19 yaşındaki futbolcu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a teşekkür etmişti. Bülbül karşılaşmanın ardından, "İlk 11'de beni oynatıp şans veren Okan hocama teşekkür ediyorum. Zor maçtı, kazanmak istiyorduk. Son dakikalarda olan golden dolayı puan kaybettik. Taraftarımız şüpheye düşmesin. Çok çalışıp şampiyon olmayı hedefliyoruz. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Çok çalışıp kendimi geliştirmeye devam edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZ