MENÜ

Son dakika | Galatasaray'dan bir transfer daha! KAP açıklaması geldi...

Galatasaray'da transferin son günü sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon 12 önemli oyuncuyu kadrosuna katan Sarı-Kırmızılı takım bir bomba daha patlattı. Transfer resmi olarak Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi.

Son dakika | Galatasaray'dan bir transfer daha! KAP açıklaması geldi...

Transferin son gününe yaklaşırken sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon flaş transferler yapan Galatasaray bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı takım Bayern Munih'ten genç oyuncuyla anlaşmaya vardı. Transfere ilişkin KAP açıklaması da gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

12 YENİ İSİM GELDİ

Transfer sezonunun en hızlı takımlarından Galatasaray, art arda transfer bombalarını patlatmıştı. Sar-kırmızılılar, Icardi'nin bonservisini PSG'den aldı. Cim-Bom daha sonra kadrosuna Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervisoglu, Sirachan Nas, Günay Güvenç, Wilfried Zaha, Tete, Hakim Ziyech, Ndombele ve Davinson Sanchez'i dahil etti.

SUMUDICA GALATASARAY'IN ESKİ YILDIZINI İSTEDİ!

DUBOIS ARTIK AN MESELESİ

Galatasaray'da bir çok oyuncuyla yollar ayrılırken Dubois'in de transferin son iki gününde takımdan ayrılması bekleniyor. Süper Lig ve Katar'dan kulüplerle görüşen Fransız sağ bek 1.8 milyon Euro maaş alıyor. Dubois'i isteyen takımlar yüksek maaşını problem ediyor. Galatasaray Fransız oyuncunun maaşının bir kısmını karşılaşamaya sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN SON DAKİKA TRANSFER AÇIKLAMASI!

GÖKDENİZ GÜRPÜZ AÇIKLANACAK

Galatasaray, Eyüp Aydın'dan sonra bir diğer Alman devi olan Borussia Dortmund'dan 17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz ile de anlaşma sağlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, genç futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bu transferin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. Borussia Dortmund U-17 takımı ile toplam 28 maça çıkan orta saha oyuncusu, bu maçlarda 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

İşte Galatasaray'ın Samsunspor planı!

EYÜP AYDIN GELİYOR!

Galatasaray Bayern Munih'in genç oyuncusu Eyüp Aydın'ı kadrosuna kattı. Yarın İstanbul'a gelecek olan 19 yaşındaki futbolcu Sarı-Kırmlızılı takımla 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

KAP AÇIKLAMASI GELDİ!

Galatasaray, Eyüp Aydın transferi için resmi görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray'dan Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Profesyonel Futbolcu Eyüp Aydın'ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü FC Bayern München AG ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

EYÜP AYDIN KİMDİR?

Eyüp Aydın, Bayern Münih forması ile U-17, U-18, U19 ve Regionalliga Bayern'de toplam 63 karşılaşmada forma giydi. Genç futbolcu söz konusu maçlarda 4 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına ise 10 kez gol pası verdi. Toplam 4.177 dakika süre alan Alman futbolcu, bu sürede 13 kez sarı kart gördü.

Son dakika | Galatasaraydan bir transfer daha KAP açıklaması geldi...

YORUM YAZ