MENÜ

SON DAKİKA: Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Takımdan gönderiliyor

Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapıyor. Sarı-kırmızılı takımda bu doğrultuda ayrılacak isimlerden biri de belli oldu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Takımdan gönderiliyor

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında dün akşam evinde Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den geri almayı başardı. UEFA Avrupa Ligi'nden elendikten sonra hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanıp taraftarına çifte sevinç yaşatmak isteyen Aslan, bir yandan da gelecek sezonun kadrosu için çalışmalar yapıyor.

Haberin Devamı

KEREM AKTÜRKOĞLU SEVİNCİ

Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun form grafiği yüzleri güldürüyor. Yıldız futbolcu, dün akşam Mauro Icardi’nin yokluğunda sarı-kırmızılı takımı hücumda taşıyan isim oldu. Kerem, ilk yarıda biri penaltıdan olmak üzere iki gol birden attı. Icardi’den sonra takımda skora en çok katkı yapan isim olan Kerem, bu sezon 41. resmî maçına çıkarken toplamda 14 gol atıp 8 asist yaptı.

SON DAKİKA: Galatasarayda sürpriz ayrılık Takımdan gönderiliyor

ŞAMPİYONLUK AÇIKLAMASI

Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçının ardından taraftara mesaj verdi. 50 yaşındaki hoca şampiyonluk vurgusu yaparak, "İç sahada taraftarla çok güçlü şekilde oynuyoruz. Genel olarak galibiyet yüzdemiz çok yüksek. Kazanmak için oynuyoruz. İki senedir Fenerbahçe ile çekişmemiz çok yakın geçiyor. İki takımın da puan kaybına tahammülü yok. Son düzlüğe girdik. Galatasaray'ın son düzlükteki gücünü, bundan önceki kazandığı şampiyonlukları biliyoruz. İnşallah bir şampiyonluk daha kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SACHA BOEY'NİN SOL AYAKLISI

TETE GİDİYOR!

Öte yandan bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapmaya başlayan Galatasaray'da takımdan ayrılacak isimlerden biri de belli oldu. Geldiği günden bu yana beklentileri karşılamakta zorlanan Tete'nin önümüzdeki sezon takımda olmayacağı bildirildi. Yaz transfer döneminde Shakhtar Donetsk'ten transfer edilen Brezilyalı kanat oyuncusu, şu ana kadar çıktığı 35 maçta 3 gol atıp 5 asist yaptı. Tete'nin Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUM YAZ