MENÜ

Son dakika: Galatasaray'da seçim tarihi resmen belli oldu

Galatasaray son dakika haberi... Galatasaray, seçimli genel kurulun 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü yapılacağını açıkladı. Yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 29 Mayıs 2021 günü yapılacak.

Son dakika: Galatasaray'da seçim tarihi resmen belli oldu

Galatasaray Kulübünde başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi belli oldu. Sarı Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, olağan seçimli genel kurulun 22 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 29 Mayıs'ta gerçekleştirileceği bildirildi ve şu ifadelere yer verildi:

Haberin Devamı

''Türk Medeni Kanunu ile Tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince, Kulübümüzün “Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı" 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 10.00’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 29 Mayıs 2021 günü aynı yer ve saatte yapılacaktır. Üyelerimize duyurulur.''

Galatasaray'da başkan adayları kimler?

Şu ana kadar Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas, Metin Öztürk ve Tuncer Hunca, resmen adaylığını duyurdu. Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in de aday olacağı konuşuluyor. Bu konuda resmi açıklama yapılmadı.

YORUM YAZ