MENÜ

Son dakika | Galatasaray'da Dursun Özbek hastaneye kaldırıldı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek sabah saatlerinde yüksek ateş şikayetiyle bir hastaneye giderek tedavi gördü. Mide üşütmesinden şüphelenilen Özbek'e ileri tetkikler yapılırken kısa süre içerisinde taburcu olması bekleniyor.

Son dakika | Galatasaray'da Dursun Özbek hastaneye kaldırıldı!

Son dakika gelişmesi... Galatasaray'da bugün yapılması planlanan yönetim kurulu toplantısı Başkan Dursun Özbek'in rahatsızlığı nedeniyle ertelendi. Özbek, yüksek ateş şikayetiyle hastaneye giderken yapılan tetkikler sonrası ulaşılan teşhis açıklandı.

Haberin Devamı

MİDESİNİ ÜŞÜTTÜ!

Edinilen bilgiye göre Dursun Özbek'in midesini üşüttüğü ve bu nedenle hastanede bazı tektiklerin yapıldığı belirtildi. Özbek'in bugün taburcu olmak istediği, hastanenin ise bir gün dinlenme amaçlı kalmasını istediği belirtiliyor.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray, Dursun Özbek'in sağlık durumuna ilişkin yattığı hastanenin bilgilendirme mesajını paylaştı. Yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Dursun Aydın Özbek, 18 Aralık Pazartesi günü Medicana Ataşehir Hastanesi’ne karın ağrısı ve halsizlik şikayetiyle ayaktan başvurmuş, yapılan tetkik ve değerlendirme sonuçlarında önemli bir bulguya rastlanmamıştır. Sn. Özbek’in, gastroenterit tanısıyla tedavisine başlanmış ve tedavi sonrası taburculuğu planlanmıştır. Sağlık durumuyla ilgili olarak şu an için endişe edilecek bir durum olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

 

Son dakika | Galatasarayda Dursun Özbek hastaneye kaldırıldı

YORUM YAZ