MENÜ

Son dakika | Galatasaray'da bir ayrılık daha!

Transferin hızlı takımı Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşandı. Sarı-Kırmızılı takımın genç oyuncusu Emin Bayram Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo'ya kiralandı.

Son dakika | Galatasaray'da bir ayrılık daha!

Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşandı. Sarı-Kırmızılı takımın genç oyuncusu Emin Bayram Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo'ya kiralandı.

Haberin Devamı

YILDIZ YAĞMURU

Transfer sezonunun en hızlı takımlarından Galatasaray, art arda transfer bombalarını patlatmıştı. Sar-kırmızılılar, Icardi'nin bonservisini PSG'den aldı. Cim-Bom daha sonra kadrosuna Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervisoglu, Sirachan Nas, Günay Güvenç, Wilfried Zaha, Tete, ve Hakim Ziyech'i dahil etti.

AYRILIKLAR ART ARDA!

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da ilk ayrılan isim Mostafa Mohamed oldu. Fransa Ligue 1 ekibi Nantes, Mısırlı santrforun bonservisini 5 milyon 750 bin euro karşılığında aldı. Mathias Ross, 250 bin euroluk bedelle NEC Nijmegen'e kiralandı.

Galatasaray'da sözleşmeleri sona eren Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis ve Juan Mata takımda veda eden diğer isimler oldu. Milot Rashica ile Samuel Adekugbe kulüplerine geri döndü. Kaan Arslan, Batuhan Şen, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau ve Gökay Güney kiralık olarak takımdan ayrıldı. Emre Kılınç ile Atalay Babacan da sarı-kırmızılılara veda etti. Yunus Akgün Leicester City'e, Yusuf Demir ise Basel'e kiralandı. Berkan Kutlu ise Genoa'ya gitmişti.

Haberin Devamı

EMİN BAYRAM KİRALANDI!

Belçika'ya giden 20 yaşındaki stoper sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1 yıllık kiralık olarak resmi sözleşmeyi imzalayacak. Genç oyuncuya Stoke City de talip olmuş ancak Sarı-Kırmızılı yönetim bu transfere izin vermemişti.

Emin Bayram'ın Westerlo ile yapılan 1 yıllık kiralık sözleşmesinde zorunlu oynama maddesi de bulunuyor.

STOKE DA İSTEMİŞTİ

Emin Bayram'ı İngiltere Championship ekibi Stoke City de 6-7 milyon Euro satınalma opsiyonuyla kadrosuna katmak istemiş ancak Okan Buruk ve Galatasaray transfer komitesinden onay çıkmamıştı. Bu sezon Olimpija Ljubljana maçında 11'de başlayan Emin Bayram geçen sezon 11 maçta Galatasaray forması terletmişti. 1.92 boyundaki stoperin Sarı-Kırmızılı takımla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

GALATASARAY AÇIKLADI

Sarı-Kırmızılı ekipten Emin Bayram'ın transferine yönelik şu açıklama geldi: 'Profesyonel futbolcumuz Emin Bayram'ın 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda KVC Westerlo kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.'

Haberin Devamı

 

 

YORUM YAZ