MENÜ

Son dakika | Galatasaray'a Thomas Partey gelişmesi! Arsenal'in cevabı...

Galatasaray uzun süredir orta saha transferi için arayışlarını sürdürüyor. Bu bölge için konuşulan isimlerin başında gelen Arsenalli Thomas Partey'den kötü haber geldi. İşte Arsenal, Galatasaray ve Thomas Partey üçgeninde yaşanan sıcak transfer gelişmeleri ve detaylar...

Son dakika | Galatasaray'a Thomas Partey gelişmesi! Arsenal'in cevabı...

Sezona muhteşem transferlerle giren Galatasaray'da gözler orta saha transferine çevrilmiş durumda. Fred, Paredes, Ndombele, Nicolas Dominguez ve Fofana gibi bir çok isim gündeme geldi ancak bu transferde bekleyiş sürüyor.

Haberin Devamı

Ayrıca bu bölge için konuşulan isimlerden biri de Arsenal'in Ganalı ismi Thomas Partey'di. 30 yaşındaki oyuncunun transferiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Icardi ve Kaan Ayhan'ın bonservisini alan Galatasaray sonrasında bombaları art arda patlattı. Angelino, Kerem Demirbay, Halil Dervişoğlu, Sıraçhan Nas, Günay Güvenç, Hakim Ziyech, Bakambu, Tete ve Zaha'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılı takımda bazı ayrılıklarda yaşandı.

Önemli transferler gelirken, Zaniolo, Yunus Akgün, Morutan, Cicaldau, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Batuhan Şen, Metehan Baltacı gibi oyuncular takımdan ayrıldı.

VERATTI GİRİŞİMİ!

Galatasaray bu sezon PSG'de kadroda düşünülmeyen Veratti'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. 0 yaşındaki futbolcu, mevcut takımında senelik 15 milyon Euro’ya yakın bir ücret alıyor. Verratti’nin aldığı bu ücret ise Cim Bom’un işini bir hayli zorlaştıran detaylardan bir tanesi. Fakat Galatasaray Yönetimi’nin, tıpkı Okan Buruk’un dediği gibi Veratti’yi ikna etmeye çalışacağı ve transferin son anına kadar oyuncuyu kovalayacakları öğrenildi.

Haberin Devamı

DOMINGUES VE SAUL BEKLEMEDE

Galatasaray Torreira'nın yanına alacağı isim konusunda ince eleyip sık dokuyor. Ayrıca Erden Timur bu bölge için ciddi bir transfer bütçesi ayırmış durumda. Bolonga'da forma giyen Arjantinli Domingues ve Atletico Madrid'in İspanyol orta sahası Saul ile anlaşmaya varan yönetim bu isimleri bekletiyor.

FOFANA PAHALI GELDİ

Monaco forması giyen Youssouf Fofana'ya da talip olan Galatasaray bu isim için girişimlerde bulundu ancak Fransız kulübü 25 milyon Euro'da ısrarcı olunca transferden vazgeçti. Kulübüyle 1 yıl sözleşmesi bulunan Malili futbolcu Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyordu.

THOMAS PARTEY'DEN KÖTÜ HABER

Galatasaray Arsenal'in Ganalı orta sahası Thomas Partey ile de yakından ilgileniyor. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Sarı-Kırmızılı takım İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu teklifte bulundu ancak kulübünden ret cevabı aldı. Arsenal 30 yaşındaki tecrübeli orta sahayı kesinlikle satmayı düşünmediğini Galatasaray yönetimine bildirdi. Thomas Partey Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyordu.

Haberin Devamı

Thomas Partey bu sezon Arsenal'in oynadığı ve kazandığı Nottingham Forest ve Crystal Palace maçlarında 11'de sahaya çıkmış ve 180 dakika süre almıştı. Partey İngiltere Community Shield Kupası'nda Manchester City maçında da 90 dakika sahada kalmıştı.

Atletico Madrid alt yapısında futbola başlayan Thomas Partey 2020 yılında 50 milyon Euro karşılığında Arsenal'e transfer olmuştu. 2016 yılından bu yana Gana Milli Takım forması giyen Partey 45 maçta 13 gollük performans ortaya koydu.

MÜSLÜMAN OLMUŞTU

Arsenal'in 28 yaşındaki Gana'lı futbolcusu Thomas Partey müslüman oldu. Thomas Partey bir imamla çekilmiş fotoğraflını 2022 yılında sosyal medyadan paylaşmıştı.

YORUM YAZ