MENÜ

Son dakika! Galatasaray Tete'yi transfer etti

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Brezilyalı kanat oyuncusu Tete'yi transfer etti. Bu transfer sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız futbolcusunun ayrılığı kesinleşti.

Son dakika! Galatasaray Tete'yi transfer etti

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak adı Fenerbahçe ile anılan Tete, Galatasaray'la anlaşma sağladı. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ERDEN TİMUR'UN EN BÜYÜK HAYALİ

Tete'den açıklama

Daha önce Beşiktaş'a önerilen daha sonra adı Fenerbahçe ile anılan Tete transfer hakkında konuştu. Açıklamalarda bulunan Tete; Temsilcim kulüplerle olan görüşmelerini sürdürüyor. Şu an İstanbul’dayım ve transfer görüşmelerinin olgunlaşmasını bekliyorum. Hem Türkiye hem de Avrupa’nın beş büyük liginden teklif var. Henüz netleşen bir durum yok.' dedi.

Son dakika Galatasaray Teteyi transfer etti

Fenerbahçe'yle ilgisi yok

Süper Lig devi Fenerbahçe'ye yakın kaynaklar ise, futbolcunun transferiyle ilgili hiçbir ilginin olmadığını dile getirdi. Tete, şu anda aslında Shakhtar’ın oyuncusu. Ancak Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle FIFA, Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Yönetmeliği’nin 7. ekinde düzenlemeye gitmişti.

Fenerbahçe, kararını verdi

Haberin Devamı

Tete transferinde oyuncu cephesinin vereceği karar merak edilirken Fenerbahçe, transfere ilişkin nihai kararını kamuoyuna duyurdu. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı oyuncu için yapılan görüşmeleri doğrulamakla birlikte kulüp olarak verdikleri kararı da paylaştı.

TRANSFER RESMEN AÇIKLANDI

İşte Fenerbahçe'den konuya ilişkin yapılan açıklama:

"Son dönemde Kulübümüz ile adı geçen futbolcu Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) hakkında kamuoyunu bilgilendirmek zorunlu hale gelmiştir. Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir. Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Son dakika Galatasaray Teteyi transfer etti

 

GALATASARAY'LA ANLAŞTI

Yakup Çınar'ın haberine göre; bir süredir Türkiye'de hem tatil yapan hem de transfer görüşmelerinde bulunan Tete, Galatasaray'la 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Maaşı belli oldu

Sarı-Kırmızlılar bu transfer için Tete'ye yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret ve imza parası olarak da 3.5 milyon euro ödeyecek.

Son dakika Galatasaray Teteyi transfer etti

Zaniolo takımdan ayrılıyor

Bu transfer sonrası İtalyan yıldız Zaniolo'nun takımdan ayrılması bekleniyor. Arap kulüplerinin peşinde olduğu İtalyan futbolcu için Galatasaray'ın istediği 35 milyon euroyu vermeye hazır olan Suudi Arabistan kulüplerinin Zaniolo'ya da yıllık 30 milyon euro civarı bir ücret vermesi öngörülüyor.

Haberin Devamı

Son dakika Galatasaray Teteyi transfer etti

YORUM YAZ