MENÜ

Son dakika Galatasaray haberi! Kerem Demirbay gündemde...

Galatasaray Bayer Leverkusen forması giyen Kerem Demirbay'ı gündemine aldı. Alman kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki orta saha TFF'nin yeni kararına göre Türk statüsünde forma giyebilecek.

Son dakika Galatasaray haberi! Kerem Demirbay gündemde...

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme Bayer Leverkusen forması giyen Kerem Demirbay geldi. Alman kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki orta saha TFF'nin yeni kararına göre Türk statüsünde forma giyebilecek.

Haberin Devamı

ICARDI'DEN KÖTÜ HABER! TİMUR AÇIKLADI

32 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

2016 yılında Hamburg'tan Hoffenheim'a 4.7 milyon Euro'ya transfer olan Kerem Demirbay 2019'da ise 32 milyon Euro karşılığında Bayer Leverkusen'e transfer oldu.

Merkez orta saha olarak görev yapan Kerem Demirbay 10 numara ve önlibero olarak da görev yapabiliyor.

Alt yaş gruplarında Türkiye Milli Takım forması giyen Kerem Demirbay ayrıca iki kez Almanya A Milli Takım forması giydi.

4 sezondur istikrarlı şekilde Bayer Leverkusen forması giyen Kerem Demirbay bu sezon 36 maçta 5 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu.

PARİS ÇIKARMASI! 3 YILDIZ İÇİN GİRİŞİM

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Kerem Demirbay cephesi ve Galatasaray arasında görüşmeler sürüyor. 29 yaşındaki futbolcu Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Sarı-Kırmızılı takım 1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncuyu cüzi bir bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

Yakup Çınar

Son dakika Galatasaray haberi Kerem Demirbay gündemde...

 

YORUM YAZ