MENÜ

Son dakika Galatasaray haberi | Erden Timur Kerem Demirbay ve Bakambu için Hollanda'da

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur Bakambu transferi için dün Hollanda'ya gitti. Golcü futbolcuyu ikna eden Erden Timur, Al-Nasr kulübü yetkilileriyle son görüşmeleri yaptı. Öte yandan Timur'un ayrıca Kerem Demirbay için de görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Son dakika Galatasaray haberi | Erden Timur Kerem Demirbay ve Bakambu için Hollanda'da

Galatasaray, Icardi transferini konusunda PSG ve Arjantinli golcü ile her konuda anlaşmıştı. Halil Dervişoğlu transferini de noktalayan Sarı-Kırmızılı takım Cedric Bakambu transferini noktalamak üzere.

Haberin Devamı

GİDİŞİ OLAY OLMUŞTU! FENERBAHÇE'YE GELİYOR

ERDEN TİMUR HOLLANDA'DA

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur Bakambu transferi için dün Hollanda'ya gitti. Golcü futbolcuyu ikna eden Erden Timur, Al-Nasr kulübü yetkilileriyle son görüşmeleri yapıyor.

Sarı-Kırmızılı takımın Cedric Bakambu transferini bugün noktalaması bekleniyor. Ancak kulüple pürüzlerin devam etmesi ve anlaşma sağlanamaması durumunda transferin gerçekleşme me ihtimali de bulunuyor.

Galatasaray 32 yaşındaki Demokratik Kongolu oyuncu ile her konuda anlaşma sağlamıştı. Al-Nasr kulübü Hollanda'nın Eindhoven kentinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Erden Timur burada Al-Nasr kulübü yetkilileriyle son görüşmelerini yaptı. Bugün transferle ilgili yeni gelişmelerin olması bekleniyor.

Haberin Devamı

KEREM DEMİRBAY İÇİN DE GÖRÜŞÜLÜYOR

Erden Timur Bakambu dışında Kerem Demirbay için de görüşmelerde bulundu. Bayer Levurkusen forması giyen Kerem için kulübü ve kendisiyle görüşmeler bir süredir devam ediyor.

ERDEN TİMUR BU GECE DÖNECEK

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur dün yapılan görüşmelerin ardından takımla İstanbul'a döndü. Bakambu ve Kerem Demirbay transferlerinin bugün ya da ayrın noktalanması bekleniyor. 

Cedric Bakambu'nun Marsilya 2021-22'deki en iyi anları

Son dakika Galatasaray haberi | Erden Timur Kerem Demirbay ve Bakambu için Hollandada

YORUM YAZ