MENÜ

Son dakika: Galatasaray Erencan Yardımcı'yı Eyüpspor'a gönderdi! 4,2 milyon TL bonservis

Son dakika transfer haberi... Galatasaray, 2002 doğumlu forvet Erencan Yardımcı'nın 4.200.000 TL bonservis bedeli karşılığında Misli.com 2. Lig ekibi Eyüpspor'a transfer olduğunu açıkladı.

Son dakika: Galatasaray Erencan Yardımcı'yı Eyüpspor'a gönderdi! 4,2 milyon TL bonservis

Galatasaray Kulübü, 2002 doğumlu forvet Erencan Yardımcı'nın 4 milyon 200 bin TL'lik bonservis bedeli karşılığında Misli.com 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a transfer edildiğini açıkladı. Sarı Kırmızılı takımdan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Erencan Yardımcı'nın transferi konusunda Eyüpspor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Eyüpspor Kulübü Derneği Şirketimize net 4.200.000 TL transfer bedeli ödeyecektir" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta 48 puanla liderlik koltuğunda oturan Eyüpspor, Erencan Yardımcı ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Son dakika: Galatasaray Erencan Yardımcıyı Eyüpspora gönderdi 4,2 milyon TL bonservis

'Finansal problemi olmayan ve hedefleri olan bir kulübüz'

Transfer ile ilgili kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, finansal problemi olmayan bir kulüp olduklarını vurguladı ve ''Erencan Yardımcı Galatasaray Kulübü'nde profesyonel olmuş, genç milli takımlarda oynamış, gelecek vaad eden bir futbolcu. Biz de 2. Lig Kırmıza Grup'ta haftalardır lider olan, finansal problemi olmayan ve hedefleri olan bir kulübüz. Ve gerçekleştirdiğimiz bu transferde futbolcunun maliyetinin yüzde 85’lik kısmını sponsor firmamız karşılamıştır.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fatih Terim'in gözdelerindendi

2019 yılında Fatih Terim tarafından Galatasaray'ın Avusturya kampına dahil edilen Erencan Yardımcı, Leipzig ile oynanan hazırlık maçında göz doldurmuştu. Ryan Babel'e yaptığı asistle alkış toplayan genç yıldız, Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırmıştı. Deneyimli teknik adam Fatih Terim'in antrenman sonrası Erencan ile yaptığı konuşma dikkat çekmişti. Ererencan, Radamel Falcao ve Florin Andone'nin sakatlığı nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Club Brugge maçında da süre almıştı.

YORUM YAZ