MENÜ

Son dakika | Galatasaray, Berkan Kutlu'nun geri döndüğünü resmen açıkladı

Süper Lig devi Galatasaray, İtalyan ekibi Genoa'da kiralık olarak oynayan Berkan Kutlu'nun takıma geri döndüğünü açıkladı.

Son dakika | Galatasaray, Berkan Kutlu'nun geri döndüğünü resmen açıkladı

Galatasaray, İtalyan ekibi Genoa'da kiralık olarak oynayan orta saha oyuncusu Berkan Kutlu'nun takıma döndüğünü açıkladı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 'Yuvana hoş geldin Berkan Kutlu' denildi. Kutlu, sezon başında 250 bin Euro geçici transfer bedeli ve 5 milyon Euro da satın alma opsiyonuyla Genoa'ya kiralık olarak gitmişti.

HALİL UMUT MELER GERİ DÖNDÜ

25 yaşındaki futbolcu, Serie A'da 6, İtalya Kupası'nda 2 olmak üzere toplam 8 resmi karşılaşmada görev aldı. Berkan Kutlu, ayrıca sezon başında Galatasaray ile ise Süper Lig'de 2, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 olmak üzere 8 müsabakada forma giymişti.

Son dakika | Galatasaray, Berkan Kutlunun geri döndüğünü resmen açıkladı

İLK İDMANA ÇIKTI
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde dinamik ısınmayla başlayan idman, topa sahip olma çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, koşu çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. Sezonun ilk yarısını İtalya ekibi Genoa'da kiralık olarak geçirdikten sonra sarı-kırmızılı ekibe geri dönen Berkan Kutlu da antrenmanda yer aldı.
Sarı-kırmızılı ekip, 14 Ocak Pazar günü saat 18.00’de yapacağı idmanla Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

YORUM YAZ