MENÜ

Son dakika | Dursun Özbek'ten Süper Kupa ve Ali Koç açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek sponsorluk anlaşması imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, bu toplantıda geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la görüşme bilgisini doğruladı. Özbek ayrıca Muslera ile sözleşme konusuna da açıklık getirdi.

Galatasaray, bu yıl Türkiye’deki 20. yılını kutlayan global kurumsal iş uygulamaları şirketi IFS ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Anlaşmanın imza töreni Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek ve IFS Türkiye CEO'su Ergin Öztürk’ün katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Son dakika | Dursun Özbekten Süper Kupa ve Ali Koç açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek sponsorluk anlaşması imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, bu toplantıda geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la görüşme bilgisini doğruladı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları...

"ALİ KOÇ'LA GÖRÜŞMEYİ KABUL ETTİM"

Ortak dost konusu 4-5 ay önce olmuş bir konu. Ortak dost, beni ziyaret etti ve kendisinin Türk futbolundaki bu gergin ortamı bitirmek için bir çağrıda bulundu. Ali Bey ile bir görüşme düzenleyebileceğini söyledi. Bu görüşmeyi kabul ettim. Ali Bey de kabul etti sonra Ali Bey bir açıklamaya istinaden bu buluşmayı iptal etti. Keşke o gün görüşebilseydik de bugünlere gelmeseydik.

Son dakika | Dursun Özbekten Süper Kupa ve Ali Koç açıklaması

FENERBAHÇE'NİN LİGDEN ÇEKİME KONUSU!

"Ali Bey olağanüstü genel kurul çağrısı yaptı. Bu ligden çekilme, Fenerbahçe'nin iç işi. Galatasaray'ın geleneğinde rakiplerin iç işlerine karışma huyu yok. Fenerbahçe kendi arasında toplanacak ve karar alacak. Her ne kadar, geçmişte benzer söylemler yapıldıysa da, kendileri için Fenerbahçe en iyi kararı alacaktır. Bundan eminim. Galatasaray olarak rakiplerin iç işleriyle ilgilenmemiz söz konusu değil."

Haberin Devamı

Son dakika | Dursun Özbekten Süper Kupa ve Ali Koç açıklaması

SÜPER KUPA AÇIKLAMASI

"Süper Kupa için karar mekanizması TFF'dir. Galatasaray da gelişmeleri izlemektedir. Türk futbolunun hayrı ve faydası için her türlü kararın Galatasaray arkasında durur."

TFF'NİN İSTİFASINI İSTİYOR MUSUNUZ?

"Önümüzdeki günlerde Kulüpler Birliği Vakfı'nda bir toplantı olacaktır diye düşünüyorum. Burada sadece kulüplerin değil, TFF'nin de ihmali var mı, yok mu? Bunların da incelemesini yapacağız. Bu olayların değerlendirmesini yaparken, bu gerilimi üst seviyeye taşıyacak sözlerden kaçınmalıyız. Galatasaray olarak gerginliği tırmandıracak söylemlerin içerisinde artık olmayacağız. Kulüpler Birliği Vakfı'nda görüşler çok önemli."

Son dakika | Dursun Özbekten Süper Kupa ve Ali Koç açıklaması

"TRABZON VE FENERBAHÇE'YE GEÇMİŞ OLSUN"

"Buraya nasıl geldik! Türk futbolu buraya nasıl geldi? Üzerinde durulması gereken en önemli konu bu. Geçmişteki söylemlerimize bakalım. Bu olaylar kendi kendine mi oluyor, yoksa bizim söylemlerimiz bu olayları tetikliyor mu? Türk sporunu yöneten yetkililerin olaya buradan başlaması lazım. İstenmeyen olaylar oldu. Fenerbahçe ve Trabzonspor'a geçmiş olsun. Bu olayların giderek artan seviyeye gelmesi, hepimizi endişelendiriyor. Sadece Trabzonspor'un sahasında olan olayları kastetmiyorum. Bugüne nasıl geldik? Buna bakmalıyız. Dileğim; bu tip olayların artık gündemimizden kalkması. Bu olayın milat olması. Kurumların ve kişilerin adil şekilde cezalandırılmasını diliyorum."

Haberin Devamı

ALİ KOÇ'UN İSTİFASI!

"Kulüpler Birliği Vakfı önemli bir kurum. Ali Bey'in istifası kişisel bir karardır. Ben daha önce bu görevi yaptım. Çok değerli arkadaşlar var. Ali Bey'in istifasıyla yer boşalırsa, ortaya yine bu vakfı en iyi şekilde temsil edebilecek arkadaşımızı seçeriz."

Son dakika | Dursun Özbekten Süper Kupa ve Ali Koç açıklaması

"MUSLERA İLE ANLAŞTIK"

"Oyuncularımızın yeni sözleşmeleri konusunda çalışmalarımız sonuçlandı. Muslera'yla ben bizzat görüştüm. Bu konuyla ilgili Erden kardeşim de gerekli açıklamaları yaptı. Bir problem yok. 1+1 yıllık bir sözleşme olacak."

"Bir whatsapp grubumuz var ama yazılanları söylemek yanlış olur. Her kulüp olaylara baktığı açıdan, Trabzon'daki olayları değerlendiriyor. Orada yazılanlarla ilgili bir şey söylemem mümkün değil"

Haberin Devamı

"Bundan sonra futbolu yöneten kişilere son derece büyük görev düşüyor. Artık bütün camialar, bütün futbolseverlerin buna çok dikkat etmesi lazım. Bu gerginlik artık son bulmalı. Bunun için herkes elinden geleni yapmak zorunda. Bunun gerekli olduğunu düşünüyorum"

Dursun Özbek: Bu yangının üzerine benzin dökmeye gerek yok

Son dakika | Dursun Özbekten Süper Kupa ve Ali Koç açıklaması

YORUM YAZ