MENÜ

SON DAKİKA: Carlos Vinicius, resmen Galatasaray'da!

Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'dan Carlos Vinicius'u renklerine bağladı. Brezilyalı santrfor, sözleşmeyi imzaladı.

SON DAKİKA: Carlos Vinicius, resmen Galatasaray'da!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'dan Carlos Vinicius'u sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı. Dün akşam lisansı çıkarılan Brezilyalı santrfor, sözleşmeyi imzaladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Brezilyalı santrfor Carlos Vinícius Alves Morais’in geçici transferi konusunda oyuncu ve kulübü Fulham ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Carlos Vinicius, resmen Galatasarayda

50 MAÇLIK PREMIER LİG TECRÜBESİ

Galatasaray'dan yapılan resmî açıklamanın devamında Carlos Vinicius tanıtıldı. Yayınlanan tanıtım metninde, "25 Mart 1995’te Brezilya’nın Bom Jesus das Selvas kentinde doğan Carlos Vinícius, Santos ve Palmeiras altyapılarında kendini geliştirirken ilk büyük transferini Serie A’nın köklü ekibi Napoli’ye yaptı. 2018-19 yaz transfer sezonunda Real SC’den Napoli’ye 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu; ancak İtalyanlar onu Rio Ave ve Monaco gibi kulüplere kiralık gönderdi.

Monaco’daki performansının ardından Benfica’ya 2019-20 sezonunda 17 milyon Euro’luk transfer yaptı. Portekiz ekibinde 50 maça çıkan oyuncu, 24 gol ve 13 asistlik iyi bir performans ortaya koydu. 2019-20 sezonunda 18 kez fileleri havalandırarak Liga NOS’ta gol kralı oldu. Ayrıca takımıyla birlikte Portekiz Süper Kupa’yı aldı. Benfica’da geçirdiği bir sezonun ardından İngiltere Premier Lig’e Tottenham ile adım atan Sambacı, sonrasında PSV Eindhoven’da da bir dönem kiralık olarak forma giydi. 28 yaşındaki santrfor son olarak 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Fulham’a transfer gerçekleştirmişti. 50 maçlık İngiltere Premier Lig tecrübeli bulunan Vinícius, bu arenada 8 gol kaydetti. Oyuncumuza Galatasaray forması altında başarılı bir kariyer diliyoruz" denildi.

Haberin Devamı
Galatasaray'ın yeni yıldızı Carlos Vinicius: Hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız!

OKAN BURUK'LA GÖRÜŞTÜ

Galatasaray'ın Fulham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Carlos Vinicius, sözleşmeyi imzaladıktan sonra Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile görüştü. Brezilyalı santrfor, sarı-kırmızılı takımın hocası ile el sıkışıp bir süre sohbet etti. 28 yaşındaki golcü, Galatasaray'da sezon sonuna kadar 95 numaralı formayı giyecek.

SON DAKİKA: Carlos Vinicius, resmen Galatasarayda

"HEYECANLIYIM"

Carlos Vinicius, Galatasaray'a imza attıktan sonra kulübün YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. Heyecanlı olduğunu vurgulayan Brezilyalı santrfor, "Çok teşekkür ederim. İlk andan itibaren beni yalnız bırakmadılar ve bana destek oldular. Taraftarımıza ve beni karşılayan insanlara teşekkür ediyorum. Kulübün amaçları doğrultusunda mücadele etmek için heyecanlıyım. Umarım en kısa zamanda taraftarımızla buluşacağım ve hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız" yorumunu yaptı.

YORUM YAZ