MENÜ

Şok eden Fatih Terim gerçeği! 36 maç...

Süper Lig'de Galatasaray'ın son saniye golüyle 2-1 kaybettiği Fatih Karagümrük maçında hakem Mustafa Öğretmenoğlu'na sarf ettiği sözler nedeniyle kırmızı kart gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PFDK tarafından 5 maç ceza aldı. Böylece tecrübeli teknik adam şimdiye kadar bir sezondan fazla maçı cezaları nedeniyle kaçırmış oldu. Terim'in Galatasaray kariyerinde aldığı cezaların toplamı 36 maça çıktı

Şok eden Fatih Terim gerçeği! 36 maç...

Fatih Karagümrük-Galatasaray maçında Arda Turan'a gösterilen sarı kartın ardından sinirlenen teknik direktör Fatih Terim, hakem Mustafa Öğretmenoğlu ile sert bir münakaşaya girdi. Kırmızı kartla oyun dışında kalan Terim, ayrıca başka eylemleri nedeniyle de PFDK'ya sevk edildi ve 5 maçlık men cezası aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray’da Fatih Terim, böylece 1996’dan bu yana toplam 36 maç ceza almış oldu. Geçen sezon Kayseri maçının ardından 4 müsabakadan men alan Terim, 2018-19’da Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası hakeme yönelik hakareti ve basın toplantısında sportmenliğe aykırı açıklamalardan 7 maç ceza almıştı. Sonra sportmenliğe aykırı açıklamadan 3 maç daha ceza aldı.

2018-19‘da 33. haftadaki Başakşehir maçından da Fatih Terim’e ceza çıktı. Tecrübeli teknik adam rakip takım antrenörüne saldırısı nedeniyle 3 maçla daha cezalandırılırken aynı sezonda aldığı toplam ceza 13 maç oldu.

Terim, 2012-13 sezonunda Mersin İdman Yurdu maçında 3 maç ceza aldı. Aynı sezonda Orduspor karşılaşmasında ise 9 maç ceza verildi.

YORUM YAZ