MENÜ

Sivasspor - Galatasaray maçına ilk 11'de çıkan Ali Turap Bülbül'ün performansı

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı - kırmızılılarda Sacha Boey ve Kaan Ayhan'ın yokluğunda sağ bekte görev yapan Ali Turap Bülbül 88 dakika sahada kaldı. İşte 18 yaşındaki oyuncunun performansı...

Sivasspor - Galatasaray maçına ilk 11'de çıkan Ali Turap Bülbül'ün performansı

Süper Lig'in ertelenen 16. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Sivasspor'a konuk oldu. Bir çok eksiğiyle maça çıkan sarı - kırmızılılar ilk yarıda iki kez direğe takılırken 45+1. dakikada Kerem Demirbay'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da pozisyonlara girerken 86. dakikada ev sahibi ekipte kazanılan penaltıyı Fode Koita filelere göndererek skora denge getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Sivasspor - Galatasaray maçına ilk 11de çıkan Ali Turap Bülbülün performansı

GENÇ TAKIMDAN 7 İSİM

Galatasaray'da eksiklerin çokluğu nedeniyle A Takım'da şans bulamayan yedi oyuncu Sivas'a götürüldü. İlk 11'de yer alan Ali Turap Bülbül'ün dışında Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Hamza Yiğit ve Efe Akman da yedek kulübesinde yer aldı.

YARI OTOMATİK OFSAYT SİSTEMİ DEVREYE GİRİYOR

EN FAZLA TOP KAPAN İSİM OLDU

Karşılaşma öncesi Sacha Boey ve Kaan Ayhan'ın sakatlığı nedeniyle Ali Turap Bülbül ilk 11'de sahaya çıktı. 88 dakika sahada kalan 18 yaşındaki oyuncu bu süre içerisinde 53 kez topla buluştu.

Haberin Devamı

Sivasspor - Galatasaray maçına ilk 11de çıkan Ali Turap Bülbülün performansı

Paslarında % 83.8 isabet oranı yakalayan genç oyuncu, rakipten iki kez top kapmayı başardı ve bu alanda takımının en iyi ismi oldu. Ali Turap, girdiği ikili mücadelelerin altısını kazanmayı başardı. Rakiplerine bir kez faul yapan Ali Turap, bir kez de kendisi faule maruz kaldı.

İki kez girdiği hava topu mücadelesinin ikisini de kazanmayı başardı.

YORUM YAZ