MENÜ

Sevilla'ya Marcao şoku! Manchester United karşısında oyundan çıktı

Galatasaray'dan kadroya katılan Marcao, Sevilla'da bir türlü bekleneni veremedi. Sakatlıklar nedeniyle form tutamayan ve tam 30 maç kaçıran Brezilyalı oyuncu, Avrupa Ligi çeyrek final kapışmasında Manchester United'la oynanan maçta da oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Sevilla'ya Marcao şoku! Manchester United karşısında oyundan çıktı

Sezon başında Sevilla'nın bonuslarla beraber 15 milyon Euro bonservisle Galatasaray'dan transfer ettiği Marcao bir türlü sakatlıklardan kurtulamadı... Brezilyalı stoper, 11 Temmuz'da İspanyol ekibine 5 yıllık imza atmış ancak sakatlığı nedeniyle yeni takımında beklentilerin altında kalmıştı. Galatasaray'da istikrarıyla ön plana çıkan ve çok az maç kaçıran Brezilyalı stoperden bir kötü haber daha geldi...

Haberin Devamı

Sevillaya Marcao şoku Manchester United karşısında oyundan çıktı

3.5 yılda 13 maç kaçırdı

Ülkemizde 3.5 yıl boyunca Sarı-Kırmızılı formayı giyen ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı oyuncu tam 141 maça çıktı. Bu da sezon başı yaklaşık ortalama 40 karşılaşmaya denk geliyor. 3.5 yıllık Galatasaray kariyerinde sakatlığı sebebiyle yalnızca 13 maç kaçıran yıldız oyuncu, Sevilla'da ise bir türlü forma giremedi!

CR7'YE SINIR DIŞI ŞOKU!

Sevillaya Marcao şoku Manchester United karşısında oyundan çıktı

Yine sakatlandı, oyuna devam edemedi

Sezon başından bu yana Endülüs temsilcisinde tam 30 maç kaçıran ve bu süreçte ameliyat da olan Brezilyalı stoper, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester United'ı ağırladıkları karşılaşmada yine sakatlandı. Zorlu maça 11'de başlayan Sambacı 26'da savunmadan uzun top atarken sakatlandı. Kendisini yere bırakan tecrübeli futbolcu 29'da yerini Suso'ya bıraktı.

YORUM YAZ