MENÜ

Sergio Oliveira’dan klas hareket! Galatasaray'ın diğer yıldızları da katılacak...

Geride kalan sezonun başında Porto'dan Galatasaray'a transfer olan Sergio Oliveira, kısa sürede sarı-kırmızılı ekibin taraftarının sevgilisi haline geldi. Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Portekizli yıldızdan büyük jest geldi.

Sergio Oliveira’dan klas hareket! Galatasaray'ın diğer yıldızları da katılacak...

Sergio Oliveira, Galatasaray forması ile çıktığı maçlarda performansıyla alkış topladı. Taraftarın sevgisini kazanan tecrübeli futbolcudan, alkışlanacak hareket geldi.

Haberin Devamı

KAAN AYHAN SATIN ALINDI

Galatasaray, geçen sezon Sassuolo’dan kiralanan Kaan Ayhan’ın satın alma opsiyonunun kullanıldığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, bu transfer karşılığında İtalyan kulübüne 2 milyon 800 bin euro ödeyecek.

MİLLİLER BEKLENİYOR

Yeni sezon hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam eden Galatasaray, dün tek antrenman yaptı. Sarı-kırmızılılarda Mertens ve Oliveira’nın takımla çalışmalara başlamasının ardından gözler, sezon sonrası milli takımlara giden oyunculara çevrildi. Bu futbolcuların da yakın zamanda çalışmalara başlayacağı ve hazırlıkların İstanbul ayağına yetişecekleri belirtildi.

‘ÜZGÜN DEĞİL, MUTLUYUM’

Cim-Bom’a geçen sezon tecrübesiyle katkı sağlayan Juan Mata, ayrıldığını açıkladı. “Bittiği için üzgün değilim, yaşandığı için mutluyum” ifadelerini kullanan İspanyol futbolcu, şunları söyledi: “Bu eşsiz kulübün hak ettiği mutlu anları yaşamasını diliyorum. Sizi asla unutmayacağım.

Haberin Devamı

Birçok kulüpte oynadım ama bu sezon aramızdaki dostluğu hiç unutmayacağım. Bizi bu atmosferin şampiyon yaptığına inanıyorum. Birçok zorluğu bu sayede atlatabildik. Hepinizi çok özleyeceğim, lütfen Şampiyonlar Ligi’ni stadyumumuza geri getirin.” Mata, “Mauro Icardi’ye özlemini duyduğum kupayı bana kazandırttığı için çok teşekkür ederim. Bana hala frikikler için girdiğimiz iddialardan borcun var” diyerek golcüye takıldı.

OLIVEIRA’DAN KLAS HAREKET

Galatasaraylı futbolcu, şampiyonluk için verilen primden, tesis çalışanlarının da faydalanmasını istedi. Portekizli futbolcu, “Biz bir takımız ve aileyiz. Onları da unutmamamız gerekir” diyerek tavrını ortaya koydu.

Galatasaray’da Sergio Oliveira’dan duyarlı hareket... Cim-Bom’un Portekizli futbolcusu, Florya’daki personeli unutmadı. Tecrübeli oyuncu, şampiyonluk için verilen primlerden tesislerde çalışanların da yararlanmasını istedi. 31 yaşındaki oyuncu şampiyonluğa ulaşırken personelin hizmetlerine dikkat çekerek, “Biz bir takımız ve bir aileyiz. Tesislerde çalışanlar bizimle yakından ilgileniyor. Onları unutmamamız gerekiyor. Bizler nasıl prim alıyorsak, bizimle her an beraber olan kulüp çalışanları da bundan faydalanabilmeli” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray’da Oliveira konuyla ilgili idarecilere görüşlerini aktarırken, diğer taraftan takım kaptanlarının da personelin unutulmaması için harekete geçeceği öğrenildi. Florya’da personelin yüzünün gülmesinin önemine dikkat çekecek olan Muslera ve Kerem’in de konuyla ilgili harekete geçilmesini isteyeceği bildirildi.

PORTO'DAN GELDİ

Galatasaray'da merakla beklenen orta saha transferi için açıklanan ilk isim Portekizli Sergio Oliveira olmuştu. Sarı-kırmızılı ekip, sezon başında takıma katılan Oliveira ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Oliveira, Galatasaray'dan yıllık 2.7 milyon euro kazanıyor.

GALATASARAY KARNESİ

Geride kalan sezonun başında Galatasaray'a transfer olan Sergio Oliveira, toplam 34 resmi maça çıktı. Portekizli futbolcu söz konusu maçlarda 4 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 5 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. Oliveira'nın güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Sergio Oliveira’dan klas hareket Galatasarayın diğer yıldızları da katılacak...

YORUM YAZ