MENÜ

Şampiyonlar Ligi A Grubu puan durumu | Galatasaray'ın grubunda işler karıştı

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray sahasında Manchester United'ı sahasında ağırladı. Mücadele 3-3'lük berabere bitti. Grubun diğer maçında da gol sesi çıkmayınca taraftarların merak konusu oluşan puan durumu oldu. İşte Şampiyonlar Ligi A Grubu puan durumu...

Şampiyonlar Ligi A Grubu puan durumu | Galatasaray'ın grubunda işler karıştı

Şampiyonlar Ligi A grubunda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, 5. hafta maçında sahasında Manchester United'ı konuk etti. Grupta deplasmanda oynanan ilk maçı 3-2'lik skorla kazanan temsilcimiz bu kez taraftarı önünde Kırmızı Şeytanları devirip gruptan çıkmak adına çok önemli bir avantaj elde etmek için sahaya çıktı. 

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmak için kendi sahasında Manchester United'ı ağırlayan Galatasaray, 3-1 yenik duruma düştüğü mücadeleyi 3-3'lük eşitlikle noktaladı.

BAYERN MAÇI GOLSÜZ SONUÇLANDI

Grubun diğer maçında da Bayern Münih sahasında Kopenhag ile 0-0 berabere kaldı. 

Bu skorlar sonrası Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda puan durumu merak konusu oldu. 

A GRUBU PUAN DURUMU

Bayern Münih --------- 13 puan

Kopenhag ------------- 5 puan

Galatasaray ---------- 5 puan

Manchester United ---- 4 puan

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?
Kopenhag'ın Galatasaray ile 12 Aralık’taki iç saha maçı da final mücadelesi. Galatasaray gelecek maç Kopenhag'ı yenerse diğer maçların sonucuna bakmaksızın gruptan çıkacak. Bayern dışında diğer 3 takımın da kaderi son maçlara kaldı. Kopenhag ve Manchester United maçlarını kazanırsa, Galatasaray Avrupa'ya veda ediyor. Bütün maçlar berabere kalırsa Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Haberin Devamı
Galatasaray - Manchester United maçı (VİDEO)

Şampiyonlar Ligi A Grubu puan durumu | Galatasarayın grubunda işler karıştı

YORUM YAZ