MENÜ

Şampiyon Galatasaray'ın şölen günü! İşte kutlama planı

Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, bugün Nef Stadı'ndaki Fenerbahçe derbisiyle sezonu kapatıyor, şampiyonluk coşkusu resmen başlıyor.

Şampiyon Galatasaray'ın şölen günü! İşte kutlama planı

Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları için geri sayım bitti, bugün Nef Stadyumu'nda unutulmaz bir gece yaşanacak. Süper Lig'de 23. şampiyonluğu ilan eden Galatasaray, bu akşam Fenerbahçe ile oynanacak maçla birlikte sezonu kapatacak ve kutlamalar başlayacak. Şampiyonluk kupası Nef Stadı'na getirilecek ve maçın ardından seremoni gerçekleşecek.

Haberin Devamı

ALBERT RIERA SÜRPRİZİ

ÇOK ÖZEL ORGANİZASYON

Sarı-Kırmızılı yönetim, kutlamalar için çok özel bir organizasyon hazırladı. Lazer gösterileri, stadı çevreleyen bir aslan hologramı, çok sayıda ünlü sanatçının katılacağı konser gibi etkinlikler, tüm taraftarları coşturacak.

Şampiyon Galatasarayın şölen günü İşte kutlama planı

KENDİ ŞARKILARINI SEÇTİLER

Futbolcular da bu özel gece için kendi şarkılarını seçtiler. 90 dakika sonrası soyunma odasına gidecek olan oyuncular, hazırlıklara başlayacak. Podyum kurulup hazırlıklar tamamlandıktan sonra her futbolcu, kendi özel şarkısı ve dansıyla sahneye çıkacak. Futbolcular ve teknik ekip bir araya geldikten sonra seremoni gerçekleşecek ve 23. şampiyonluk kupası Galatasaray kaptanlarının ellerinde havaya kalkacak.

DERBİ ÖNCESİ SON UYARILAR

'BİZ BİR AİLEYİZ' MESAJI

Haberin Devamı

Her ne kadar yöneticiler geri planda kalmak isteseler de, futbolcuların "Biz bir aileyiz" mesajı vererek, başta başkan Dursun Özbek olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini seremoniye davet etmeye hazırlandığı öğrenildi. Oyuncular daha sonra kupayla tüm stadı turlayıp hem sevinçlerini taraftarlarla paylaşacaklar hem de o anları fotoğraflarla ölümsüzleştirerek sosyal medya hesaplarında yayınlayacaklar.

Şampiyon Galatasarayın şölen günü İşte kutlama planı

EFSANELER TRİBÜNDE

Bu arada yönetim, dünyanın dört bir yanından Galatasaray'a emek vermiş yıldızları maça getirecek. Cim Bom'un efsane isimleri, tribünde derbiyi izledikten sonra şampiyonluk kutlamalarını da yerinde takip edecek.

BELHANDA ZOR SAKİNLEŞTİ

ICARDI VE SİMGE DÜET YAPACAKLAR

Artık Icardi ile özdeşleşen "Aşkın olayım" şarkısının sahibi Simge, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına geliyor. Simge ile Icardi sahneye birlikte çıkarak, düet yapacaklar. Daha önce sosyal medyasında şarkıyı Türkçe okuyan Icardi, özellikle nakaratı tamamen ezberlemiş durumda. Popçu Simge, artık bu şarkıyı söylediğinde aklına sadece Icardi'nin geldiğini itiraf etmişti. Dün de kutlamalarla ilgili müjdeyi veren güzel şarkıcı, "Çok mutluyum. Koyu bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutluyorum. Bize bu yakışır. 'Aşkın Olayım' hepimizin şarkısı. Icardi ve Galatasaray camiasına da teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kutlamaları için çok nazik bir davet aldım. Davete icabet gerekiyor. Benim de onlara bir teşekkür borcum var” dedi.

Haberin Devamı

Bafetimbi Gomis'in FC Nantes'e Attığı Gol

Şampiyon Galatasarayın şölen günü İşte kutlama planı

YORUM YAZ