MENÜ

Şahan Gökbakar: Galatasaray'da en kötü dönem devam ediyor

Galatasaray'ın Alanyaspor'la 1-1 berabere kalması sonrasında skordan çok oynanan oyun eleştirilmişti. Camiadan huzursuzluk sesleri yükselirken, koyu Galatasaraylılığıyla bilinen ünlü oyuncu Şahan Gökbakar da maçın ardından Başkan Burak Elmas'ı topa tuttu. Ünlü oyuncu, "Bu koskaca kulübü bu hale getiren başkan Burak Elmas ve yönetim kurulu, başarısızlık zincirlerine bir halka daha eklediler. Tarihin en kötü dönemi devam ediyor" ifadeleriyle twitterdan paylaşımlar yaptı.

Şahan Gökbakar: Galatasaray'da en kötü dönem devam ediyor

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un tam 29 puan gerisinde kalan ve 5 maçtır kazanamayan Galatasaray'da kötü gidişat devam ederken, camiadan da tepkiler gelmeye devam ediyor. Burak Elmas ve yönetimi için haftalardır 'istifa' sloganları atılırken, yeni teknik direktör Domenec Torrent'in de henüz 3 puanla tanışamaması İspanyol hocaya da eleştiri oklarının yönelmesine sebep oluyor.

Haberin Devamı

Galatasaraylılığıyla bilinen ünlü oyuncu Şahan Gökbakar da 1-1 sona eren Alanyaspor karşılaşması sonrasında tepkisini kişisel sosyal medya hesabından dile getirdi. Başarılı oyuncu, "Galatasaray bugün 2 puan daha kaybetti. Maçın ikinci yarısında kaleyi bulan şutu sıfır(0) olan bir Galatasaray izledik. Bu koskaca kulübü bu hale getiren başkan @burakelmas_tr ve yönetim kurulu, başarısızlık zincirlerine bir halka daha eklediler. Tarihin en kötü dönemi devam ediyor" dedi.

Gökbakar'ın söz konusu tweeti kısa sürede binlerci beğeni ve paylaşım aldı.

İşte o tweet:

Şahan Gökbakar: Galatasarayda en kötü dönem devam ediyor

YORUM YAZ