MENÜ

Sacha Boey'u yıkan haber! Ayrılacağı açıklanmıştı ama...

Bayern Münih'te teknik direktör krizi yaşanıyor. Alman devi sürpriz bir karara imza atıyor. Galatasaray'dan Alman evine rekor ücretle transfer olan Sacha Boey'un geleceğiyle ilgili önemli bir karar alınacak.

Sacha Boey'u yıkan haber! Ayrılacağı açıklanmıştı ama...

Almanya Bundesliga'da şampiyonluğu Bayer Leverkusen'e kaptıran ve UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde dramatik bir şekilde Real Madrid'e elenerek final şansını kaybeden Bayern Münih'te teknik direktör krizi yaşanıyor. Geçtiğimiz Şubat ayında Thomas Tuchel ile sezon sonunda yolların ayrılacağı açıklanmıştı. Alman devi sürpriz bir karara imza atmak üzere. İşte detaylar...

Haberin Devamı

KABUS GİBİ BİR SEZON

Almanya Bundesliga'da 11 yıldır şampiyonluğu hiçbir rakibine bırakmayan Bayern Münih bu sezon tarihinin en kötü sezon performanslarından birine imza attı. Xabi Alonso yönetimindeki Bayer Leverkusen haftalar önce Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan etti. Bundesliga'da son olarak 2011-2012 sezonunda Borussia Dortmund'a şampiyonluğu kaptıran Bavyera ekibinin 11 yıllık dominasyonu bu sezon son buldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ile aynı grupta yer alan ve grubunu lider tamamlayan Bayern Münih son 16 turunda Lazio'yu çeyrek finalde ise Arsenal'i saf dışı bırakarak yarı finalde Real Madrid'in rakibi oldu.

Almanya'daki ilk maç 2-2 sona ermiş ve Santiago Bernabeu'daki maçın son 10 dakikasında Bayern Münih 1-0 önde girmişti. Real Madrid'de bu sezon rotasyon oyuncusu olarak görev yapan Joselu'nun 2 golü Bayern Münih'i yıkmıştı.

Haberin Devamı

Sacha Boeyu yıkan haber Ayrılacağı açıklanmıştı ama...

TUCHEL İLE YOLLARIN AYRILACAĞI AÇIKLANMIŞTI

Alman devi Şubat ayında Thomas Tuchel'in yazın görevini bırakacağını duyurmuştu. Kabus gibi geçen sezonun ardından Bayern Münih'te Tuchel'in yerine gelecek adaylar değerlendirmeye alınmıştı.

Bayer Leverkusen'den Xabi Alonso, Avusturya Milli Takım Teknik Direktörü Ralf Rangnick, Brighton'dan Roberto De Zerbi gibi isimler Bayern Münih'ten gelen teklifleri geri çevirmişti.

Sacha Boeyu yıkan haber Ayrılacağı açıklanmıştı ama...

BAYERN'DEN SÜRPRİZ KARAR! TUCHEL İLE DEVAM

Şubat ayında yolların ayrılacağı açıklanan Thomas Tuchel, Bayern Münih'teki görevine devam edebilir. Bild'de yer alan habere göre Bayern Münih yönetimi ve Tuchel arasında Şubat ayındaki ayrılık anlaşmasının iptali görüşlüyor.

Habere göre Tuchel'in kalması şu anda Münih'in antrenör boşluğunu doldurmak için tercih ettiği çözüm olarak görülüyor. Haberde, "Tuchel, başlangıçta planlanan ve resmi olarak açıklanan görevden alınmasına rağmen yazdan sonra da bir işbirliği hayal edebilir. Ancak olası bir anlaşma hala kritik bir noktada tıkanmış durumda!" ifadeleri yer aldı.

"TUCHEL UZUN SÜRELİ KONTRAT İSTİYOR"

Bild'de yer alan haberde Bayern Münih ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Tuchel'in uzun süreli kontrat istediği belirtildi. Bayern Münih yönetiminin ise 2025'e kadar bulunan sözleşmeye sadık kalmak istedikleri ifade edildi.

Haberin Devamı

Sacha Boeyu yıkan haber Ayrılacağı açıklanmıştı ama...

SACHA BOEY'İN KADERİ BU YAZ BELLİ OLACAK

Galatasaray'dan devre arasında rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'in kaderi bu yaz netlik kazanacak. Yaşadığı sakatlık problemleri sebebiyle yeteri kadar şans bulamayan Sacha Boey oynadığı maçlarda ise Alman basınından çok sert eleştiriler almıştı.

Tuchel'in sakatlığını atlattığı dönemlerde de Sacha Boey'e şans vermemesi ve Bayern Münih'in Bayer Leverkusen'de forma giyen sağ bek Frimpong'u transfer listesine alması Sacha Boey'in yaz aylarında Bayern Münih'ten ayrılabileceği iddialarını güçlendirdi.

SACHA BOEY'İN PERFORMANSI

Galatasaray'dan 30 milyon euroluk rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Alman devinde 2 Bundesliga maçında görev yapmıştı. Transfermarkt verilerine göre 22 milyon euroluk piyasa değerine sahip olan Fransız oyuncunun Bayern Münih'le 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Sacha Boeyu yıkan haber Ayrılacağı açıklanmıştı ama...

Sacha Boey'i takım arkadaşları tezahüratlarla karşıladı!
YORUM YAZ