MENÜ

Sacha Boey ilk maçına çıktı, Bayern Münih kazandı! İşte performansı

Almanya Bundesliga'nın 20. haftasında Bayern Münih, Borussia Mönchengladbach'ı konuk etti. Kritik maçı Bayern Münih 3-1 kazandı. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan Alman devine transfer olan Sacha Boey, bu maçla birlikte siftah yaptı. Fransız futbolcunun performansı dikkat çekti.

Sacha Boey ilk maçına çıktı, Bayern Münih kazandı! İşte performansı

Thomas Tuchel yönetimindeki Bayern Münih, Almanya Bundesliga'nın 20. haftasında Borussia Mönchengladbach ile karşı karşıya geldi. Allianz Arena'da oynanan maçı Bayern Münih 3-1'lik skorla kazandı. Bu sonuçla birlikte Bayern, ligdeki puanını 50 yaparak liderlik yarışını sürdürdü. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan Bavyera ekibine transfer olan Sacha Boey, ilk maçına çıktı.

Haberin Devamı

BAYERN GERİ DÜŞTÜ AMA PES ETMEDİ

Bayern Münih, kritik maçın 35. dakikasında Elvedi'nin golüyle 1-0 geriye düştü. Alman devi pes etmedi ve 45. dakikada Pavlovic'in golüyle skoru eşitledi. Bayern Münih'i galibiyete taşıyan golü ise 70'te Harry Kane ve 86'da De Ligt kaydetti.

Harry Kane, attığı golle Luca Toni'nin Bayern Münih'teki ilk sezonunda 24 gol atma rekorunu egale etti.

BOEY 62'DE OYUNA GİRDİ

Galatasaray'dan Bayer Münih'e transfer olan Sacha Boey, karşılaşmaya yedek olarak başladı. Thomas Tuchel, Fransız futbolcuyu 62. dakikada Mazraoui'nin yerine oyuna aldı.

Sacha Boey ilk maçına çıktı, Bayern Münih kazandı İşte performansı

PERFORMANSI

Sacha Boey, oyuna girdikten sonra 24 kez topla buluştu ve 12 kez başarılı pas verdi. Fransız futbolcu 5 kez ikili mücadeleye girdi 2'sini kazandı. Boey bu süre zarfında 3 de faul yaptı.

Haberin Devamı
Sacha Boey'i takım arkadaşları tezahüratlarla karşıladı!

 Sacha Boey ilk maçına çıktı, Bayern Münih kazandı İşte performansı

 

YORUM YAZ