MENÜ

Ruslar açıkladı! İşte Galatasaray'ın peşinde olduğu isim

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, yıldız oyuncuları kadroya katmanın planlarını yaparken bir yandan da genç oyuncuları araştırıyor. İşte Sarı - kırmızılıların peşinde olduğu genç oyuncu...

Ruslar açıkladı! İşte Galatasaray'ın peşinde olduğu isim

2022/2023 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, en büyük sıkıntıyı sol bekte çekmişti. Sarı - kırmızılılar ikinci yarıda Hatayspor'dan Sam Adekugbe'yi kiralık olarak transfer etmesine rağmen, Kanadalı oyuncu beklenen performansın gerisinde kalınca yine Kazımcan Karataş forma giymişti.

Haberin Devamı

Bu sezon ligin yanı sıra Avrupa'da da başarılı olmak isteyen Galatasaray, geçtiğimiz sezonu Bundesliga ekibi Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren Angelino'yu kiralık olarak renklerine bağlayarak ilk yabancı transferini gerçekleştirdi.

ICARDI BEKLENİYOR

Geçen sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Mauro Icardi'nin bonservisini almak isteyen sarı - kırmızılılar hem Paris Saint-Germain hem de Arjantinli yıldız ile anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması ve Icardi'nin sözleşmeyi imzalamak üzere İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Ruslar açıkladı İşte Galatasarayın peşinde olduğu isim

PAREDES TRANSFERİ AN MESELESİ

Galatasaray bir transfer de orta sahaya yapmak istiyor. PSG'den bir diğer Arjantinli Leandro Paredes'i isteyen sarı - kırmızılıların kısa süre içerisinde bu transferde de mutlu sona ulaşması bekleniyor. Galatasaray'ın bu transfer için Fransız ekibine 6 milyon Euro ödeyeceği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

İNGİLİZLERDEN SÜRPRİZ İDDİA

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail, Galatasaray'ın Liverpool'da gözden düşen Thiago Alcantara ile ilgilendiğini duyurdu. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un İngiltere'de Brezilya asıllı İspanyol yıldızla görüştüğü ifade edildi.

GALATASARAY'IN PEŞİNDE OLDUĞU İSMİ AÇIKLADILAR

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray ile ilgili bir sürpriz iddia da Rusya'dan geldi. Rus basınında yer alan haberlere göre, sarı - kırmızılılar Dinamo Moskova'nın 21 yaşındaki Gürcü savunma oyuncusu Saba Sazonov ile ilgileniyor.

Ruslar açıkladı İşte Galatasarayın peşinde olduğu isim

Haberde, Galatasaray'ın Dinamo Moskova ile görüşmediği ancak oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği ifadelerine yer verildi. Genç savunmacu U21 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda turnuvanın en iyi 11'inde yer bulmuştu.

SAZONOV'UN KARİYERİ

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde dünyaya gelen genç oyuncu, futbola Zenit altyapısında başladı. 2021 yılında Dinamo Moskova 2'ye bedelsiz şekilde transfer olan Sazonov, Ocak 2022'de A Takım'a yükeldi.

Ruslar açıkladı İşte Galatasarayın peşinde olduğu isim

Sazonov, 2022/2023 sezonunda ligde 24, Rusya Kupası'nda ise dokuz maçta görev aldı. Bir kez gol atarken 11 kez de sarı kart gördü.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Haberin Devamı

Ruslar açıkladı İşte Galatasarayın peşinde olduğu isim

YORUM YAZ