MENÜ

Roma U18 Teknik Direktörü Tuğberk Tanrıvermiş'e anlamlı ödül

Roma U18 Teknik Direktörü Tuğberk Tanrıvermiş, Maestrelli Ödül Töreni’nde yılın genç antrenörü ödülünün sahibi oldu.

Roma U18 Teknik Direktörü Tuğberk Tanrıvermiş'e anlamlı ödül

İtalya'da Roma'nın U18 Takımı'nın teknik direktörü Tuğberk Tanrıvermiş, Çizme'de verilen Maurizio Maestrelli Ödülleri'nde yılın en iyi genç teknik direktörü seçildi.

Haberin Devamı

Sportif başarı, profesyonellik ve Fair Play kriterleriyle belirlenen ödül sonrası Tanrıvermiş, "Bu ödülü aldığım ve Türkiye’yi temsil ettiğim için çok gururluyum. Beni her fırsatta destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Bu bizim ödülümüz" diye konuştu.

Galatasaray'ın oyuncu izleme departmanında 2011'de başladığı futbol kariyerinde Sarı-Kırmızılı kulüpte farklı kategorilerde teknik direktörlük, A takımda yardımcı antrenörlük yapan Tanrıvermiş, Denizlispor ve Kayseri Erciyesspor'un teknik ekiplerinde çalıştı.

İtalya'ya 2018'de Roma 15 Yaş Altı Futbol Takımı Teknik Direktörü olarak giden 33 yaşındaki Tanrıvermiş, ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı. Ardından Roma 16 Yaş Altı ve Spezia 19 Yaş Altı takımlarını çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş, bu sezon Roma 18 Yaş Altı Takımı'nın başına geçti.

İtalya 18 Yaş Altı Futbol Ligi A Grubu'nda bitime 3 hafta kala liderliği garantileyen Tuğberk Tanrıvermiş'in takımı, B Grubu lideriyle şampiyonluk için karşılaşacak.

YORUM YAZ