MENÜ

Real Betis'ten kafaları karıştıran Cedric Bakambu açıklaması: Bonservis bedeli...

Galatasaray, sezon başında transfer edilen Cedrick Bakambu'nun 5 milyon Euro bonservis ve 5 milyon Euro bonuslar karşılığında Real Betis'e transfer olduğunu açıklamıştı. Real Betis Başkanı Angel Hora'nın yıldız oyuncunun bonservisiyle ilgili yaptığı açıklama kafaları karıştırdı. İşte detaylar...

Real Betis'ten kafaları karıştıran Cedric Bakambu açıklaması: Bonservis bedeli...

Galatasaray'ın sezon başında 700 bin Euro ödeyerek kadrosun kattığı Cedric Bakambu, sarı - kırmızılı formayla sahaya çıktığı 16 maçta iki gol ve bir asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Afrika Uluslar Kupası için Demokratik Kongo Milli Takımı'nda yer alan yıldız oyuncunu yeni adresi İspanya La Liga ekibi Real Betis oldu.

GALATASARAY'DAN KAP BİLDİRİMİ

Sarı - kırmızılılar, Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada oyuncunun 5 milyon Euro bonservis ile transfer olduğu ve bir bu kadar da bonusunun olduğu açıklanmıştı.

İşte KAP bildirimi;

"Profesyonel Futbolcumuz Cedric Bakambu'nun transferi konusunda Real Betis Balompié SAD ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Real Betis Balompié SAD, Şirketimize net 5.000.000 Euro garanti ücret ile net 5.050.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir."

Real Betisten kafaları karıştıran Cedric Bakambu açıklaması: Bonservis bedeli...

REAL BETIS BAŞKANINDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Real Betis Başkanı Angel Haro'nun Cedric Bakambu'nun transfer maliyetiyle ilgili yaptığı açıklamalar kafaları karıştırdı.

Haberin Devamı

2016'dan beri yeşil-beyazlıların başkanlığı yapan Haro, şu ifadeleri kullandı:

"Nasıl olduğunu biliyorsunuz, kim satarsa mümkün olan en pahalı şeyi sattığını ve kim alırsa mümkün olan en ucuz şeyi aldığını söyler. Gerçek olan şu ki, rakamlarla yalan söylemiyoruz, sabit miktarın bir kısmı oyuncunun maaşını da içeriyor ve bonuslarda, eğer verilseydi kulüp tarihinde eşi benzeri görülmemiş başarılar elde ettiğimiz anlamına gelecek maddeler var. Umarım kendimizi bunları ödemek zorunda kalacak durumda buluruz."

Real Betisten kafaları karıştıran Cedric Bakambu açıklaması: Bonservis bedeli...

YORUM YAZ