MENÜ

Rashica, Galatasaray için gemileri yakacak!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda dikkat çeken isimlerden birisi olan Rashica, yeni sezonda da Sarı-Kırmızılı ekibin formasını giymek istiyor. Kosovalı yıldız, yeniden Galatasaray'ın formasını giymek için gemileri yakacak. İşte bu transfere dair tüm detaylar...

Rashica, Galatasaray için gemileri yakacak!

Sarı-Kırmızılı kulübün transferini dört gözle beklediği oyunculardan Milot Rashica, bonservisini elinde bulunduran Norwich’e rest çekmeye hazırlanıyor. Bu transferin yanı sıra, Galatasaray'ın gözü ayrıca bir diğer yıldızda. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Galatasaray'a yeşil ışık!

Transferin en hareketli günlerini yaşayan Galatasaray’ın orta saha arayışı doğrultusunda gündemine flaş bir isim daha geldi. Önceliği Ndombele, Fred ve Paredes gibi yıldızlara veren SarıKırmızılılar, bu oyuncularda herhangi bir pürüz çıkma ihtimaline karşı tedbirini aldı. Sarı-Kırmızılı kulübün B planında, Saul Niguez’in yer aldığı ortaya çıktı. İddiaya göre Galatasaray Yönetimi, 28 yaşındaki İspanyol futbolcunun bonservisine 6 milyon Euro önerdi. Atletico’nun da Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığı ifade ediliyor. Orta alanda iki yönlü olarak görev yapabilen Niguez’in de Cim Bom’a yeşil ışık yaktığı gelen haberler arasında.

Rashica, Galatasaray için gemileri yakacak

2. haftaya kadar bitecek

Sarı-Kırmızılı yönetim, Niguez gelişmesine rağmen transfer listesinin üst sıralarındaki diğer oyuncularla ilgili girişimlerini sürdürecek. Saul Niguez’in ise şu sıralarda bekleme sürecine alındığı öğrenildi. Galatasaray cephesinde tüm plan, Süper Lig’in en geç 2. haftasına yeni orta sahayı yetiştirmek. Eğer Niguez veya gündemdeki diğer yıldızlardan birinin transferi gerçekleşirse, mevcut kadrodaki orta sahalardan bir veya iki isimle yolların ayrılabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Rashica, Galatasaray için gemileri yakacak

Kulübüne rest!

Takımına büyük umutlarla dönmesine rağmen bir türlü yeni sezon hazırlıklarında aradığı şansı bulamayan 27 yaşındaki kanat oyuncusu, artık ne pahasına olursa olsun Galatasaray’a imza atmanın hayalini kuruyor. Sarı-Kırmızılı kulüple el sıkışan Kosovalı futbolcunun, önümüzdeki günlerde Norwich yetkililerinden transferi konusunda kolaylık isteyeceği bildirildi.

Rashica, Galatasaray için gemileri yakacak

YORUM YAZ