MENÜ

Prag maçı sonrası olay olmuştu, Mauro Icardi'den sessiz isyan! Sıkıntısı ortaya çıktı...

Sparta Prag maçında galibiyet golünü kaydeden Mauro Icardi, gol sevincinde biraz enerjisi düşük görünmüştü. Arjantinli yıldızın maçın ardından kutlamalara katılmayıp direkt soyunma odasına gitmesi ise oldukça dikkat çekti. Icardi'nin bu mutsuzluğunun nedeni de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Prag maçı sonrası olay olmuştu, Mauro Icardi'den sessiz isyan! Sıkıntısı ortaya çıktı...

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den alan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında da evinde Sparta Prag'ı 3-2 ile geçerek büyük bir moral kazandı. Ziraat Türkiye Kupası ile birlikte üç kulvarda da yoluna emin adımlarla devam eden sarı-kırmızılı takımda şu sıralar keyifleri biraz kaçıran durum ise Mauro Icardi'nin son tavırları oldu.

Haberin Devamı

PRAG MAÇINDAN SONRA...

GALİBİYET GOLÜNÜ ATTI AMA...

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Sparta Prag maçının 90+1. dakikasında galibiyet golüne imza attı. Tecrübeli futbolcu, galibiyet golünü atmasına rağmen keyifsizdi. Arjantinli santrfor golün ardından klasikleşmiş sevinci yerine bu kez tek kulağını gösterdi ve enerjisi düşüktü. Attığı son dakika golüyle geceye damga vuran Icardi, maç sonu ise dikkat çeken bir hareket yaptı.

Prag maçı sonrası olay olmuştu, Mauro Icardiden sessiz isyan Sıkıntısı ortaya çıktı...

SEVİNCE ORTAK OLMADI

Arjantinli yıldız son düdükle birlikte tebrikleri kabul ederken, direkt olarak soyunma odasına gitti. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan golcü ismin galibiyet sonrası herhangi bir paylaşımda bulunmaması çok konuşuldu. Icardi'nin son zamanlarda yapılan eleştirilere bu şekilde cevap verdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

MADRİD'DE İŞLER DEĞİŞİYOR

SEBEBİ BELLİ OLDU

Bu arada, Icardi'nin tavırlı hareketlerinin nedeninin de belli olduğu bildirildi. Tecrübeli oyuncu kötü oynadığı ve gol atamadığı dönemlerde sosyal medyadan çok eleştiri alıyordu. Eşi Wanda Nara ve ailesinin bu eleştirilerde geçmesinin yıldız oyuncuyu rahatsız ettiği kaydedildi. Arjantinli santrforun mutsuzluğunun bir başka nedeni ise takım arkadaşlarından eskisi kadar servis alamaması oldu. Icardi, bazı takım arkadaşlarından yeteri kadar pas alamadığını düşünüyor.

YORUM YAZ