MENÜ

(ÖZET) İstanbulspor - Galatasaray maç sonucu: 0-6

Süper Lig'de 24. hafta heyecanı yaşanırken Galatasaray haftayı BAY geçiyor. Sarı-Kırmızılı kulüp bu arayı İstanbulspor ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. Gelirlerinin deprem bölgesine aktarıldığı karşılaşmayı Cim Bom; Milot Rashica, Sergio Oliveira, Bafetimbi Gomis, Emin Bayram, Nicolo Zaniolo ve Leo Dubois'nın golleriyle 6-0 kazandı.

(ÖZET) İstanbulspor - Galatasaray maç sonucu: 0-6

Süper Lig'de heyecan devam ederken haftayı BAY geçen İstanbulspor ve Galatasaray hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldığı hazırlık maçının ardından Kasımpaşa'yı 3-1, Alanya'yı da 4-2 devirerek provalarını galibiyetle sürdüren Sarı-Kırmızılılar bu kez İstanbulspor'u affetmedi.

Haberin Devamı

İki farklı 11'le oynadı

İstanbulspor'un ev sahipliğinde oynanan ve tüm gelirlerinin deprem bölgesine bağışlanacağı mücadeleyi Aslan 6-0 kazandı. Okan Buruk'un adeta iki farklı yarıda iki farklı 11'le sahaya çıktığı maçta Cim Bom'a galibiyeti getiren golleri; Milot Rashica, Sergio Oliveira, Bafetimbi Gomis, Emin Bayram, Nicolo Zaniolo ve Leo Dubois'nın golleriyle 6-0 kazandı.

Zaniolo yine coştu

Performansı merakla beklenen İtalyan yıldız Zaniolo, Alanya maçının ardından İstanbulspor karşısında da golünü attı. 84'te fileleri sarsan 23 yaşındaki futbolcu 88'de de Dubois'nın golünde asisti yaptı. 

(CANLI ANLATIM)

Maçın 8. dakikasında Galatasaray ön alan baskısı yaparak topu kaptı ve Rashica golü atarak Sarı Kırmızılı takımı maçta 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 

Haberin Devamı

19'da Yunus Akgün sağ kanattan ceza alanına çevirdi, Oliveira düzgün bir vuruşla köşeyi gördü ve fileleri sarstı. Galatasaray 2-0 öne geçiyor.

(ÖZET) İstanbulspor - Galatasaray maç sonucu: 0-6


40. dakikada Berkan derin oynadı, Yunus yine penaltı noktasına çevirdi, Gomis sol ayağıyla bitirici vuruşu yaptı ve farkı 3'e çıkarttı.

(ÖZET) İstanbulspor - Galatasaray maç sonucu: 0-6


55. dakikada Yusuf Demir sağ kanattan serbest vuruşu kullandı, ceza alanında Emir Bayram kafayı vurdu ve ağları havalandırdı: 4-0.

84'te Zaniolo, Yusuf'un pasında ağları sarssa da gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

(ÖZET) İstanbulspor - Galatasaray maç sonucu: 0-6


Aynı dakika içerisinde Yusuf bu kez ceza alanı dışından sert vurdu, kaleci çıkardı ve dönen topu Zaniolo tamamladı. Aslan'ın yeni yıldızı Alanya maçının ardından ikinci hazırlık maçında da gol sevinci yaşadı.

(ÖZET) İstanbulspor - Galatasaray maç sonucu: 0-6


88. dakikada Zaniolo sağ çaprazdan sert vurdu, kaleci gole izin vermedi, dönen topu İtalyan yıldız içeri çevirdi, Dubois tamamladı. Galatasaray 6-0 önde.

Mücadele sona erdi.

YORUM YAZ