MENÜ

(ÖZET İZLE) Galatasaray-Csakvar hazırlık maçı sonucu: 4-2

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray; Hull City, Kisvarda ve Austria Wien'in ardından 4. hazırlık maçını Csakvar'la oynadı. Aslan tam 6 golün çıktığı maçta Macar ekibini 4-2'yle geçti. Cim Bom'un golleri; Nicolo Zaniolo (2), Olimpiu Morutan ve Kaan Ayhan'dan geldi.

(ÖZET İZLE) Galatasaray-Csakvar hazırlık maçı sonucu: 4-2

Yeni sezon hazırlıklarına Florya'da başlamasının ardından Avusturya'da kampa giren Galatasaray, 4. hazırlık maçına çıkıyor. Kocaeli'de Hull City'ye 4-3 kaybetmesinin ardından Avusturya'daki ilk maçında Kisvarda'yı 2-0'la geçen Cim Bom, dün Austria Wien'le 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

3'te Morutan sahneye çıktı

Sarı-Kırmızılılar 4. maçını Csakvar'la oynadı. Mücadele çok hızlı başladı. Performansı çok merak edilen Olimpiu Morutan 3'te fileleri sarstı, Aslan 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

Zaniolo'dan art arda goller

İkinci yarıda ise goller art arda geldi. 51'de Csakvar skoru dengeye getirdi ancak sadece 3 dakika sonra Kaan Ayhan ağları havalandırdı. İlk yarının son anlarında çılgına dönen ve rakibinin boğazına sarılan Nicolo Zaniolo ise sonradan açıldı. Taraftarın bu sezon çok şey beklediği İtalyan yıldız 56 ve 59'da sahneye çıkarak skoru 4-1'e getirdi. Mücadelenin son bölümünde Csakvar bir gol daha buldu ve maçın skoru 4-2 olarak sonuçlandı.

Son prova salı günü

Haberin Devamı

Aslan son hazırlık maçını salı günü Sturm Graz'la oynayacak. Ardından Şampiyonlar Ligi ön elemesi için 25 ya da 26 Temmuz'da oynanacak mücadeleyi bekleyecek.

GALATASARAY-CSAKVAR - 4-2 /

3' Olimpiu Morutan (Galatasaray), 51 Tamas Nandor (Csakvar), 54' Kaan Ayhan (Galatasaray) 56 ve 59' Nicolo Zaniolo (Galatasaray)

Galatasaray-Csakvar 11'leri:

Galatasaray: Jankat Yılmaz, Ali Turap, Emin Bayram, Metehan Baltacı, Leo Dubois, Kaan Ayhan, Baran Aksaka, Olimpiu Morutan, Emre Kılınç, Nicolo Zaniolo, Dries Mertens

FC Csakvar: Armin, Noel, Daniel, Barna, Benedek, David, Avrel, Denes, Nandor, Aron, Zoard.

 

 

(ÖZET İZLE) Galatasaray-Csakvar hazırlık maçı sonucu: 4-2

YORUM YAZ