MENÜ

(ÖZET) CİMBOM DOLUDİZGİN! Galatasaray - Adana Demirspor maç sonucu: 3-1

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçı kazanıp tekrardan liderlik koltuğuna oturmak istiyordu ve Adana temsilcisini 3-1'lik skorla mağlup edip Süper Lig'in zirvesine kuruldu. Galatasaray - Adana Demirspor maçına dair tüm detaylar...

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında Adana Demirspor ile kozlarını paylaştı. Rams Park'ta oynanan müsabakayı Galatasaray Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'nin penaltıdan attığı gollerle 3-1 kazandı. Karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetirken yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yaptı. Kritik maçın detayları fanatik.com.tr'de...

Haberin Devamı

Galatasaray, 3-1'lik galibiyetin ardından 40 puanla maç fazlasıyla Süper Lig'in zirvesine çıkarken konuk ekip Adana Demirspor ise 23 puanla 5. sırada yer aldı. Galatasaray, Adana temsilcisi karşısında aldığı 3 puanın ardından tam 24 maçtır evinde mağlup olmayarak bu alanda yeni bir başarıya imza attı.

MUSLERA SİVAS MAÇINDA CEZALI

Galatasaray’da Muslera, Adana Demirspor karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Karşılaşmanın 45’inci dakikasında Adana Demirspor’un kazandığı penaltıda maçın hakemi Abdülkadir Bitigen’e itiraz eden Muslera, sarı kart gördü. Karşılaşma öncesinde kart sınırında olan 37 yaşındaki tecrübeli file bekçi, gördüğü bu kartla birlikte Süper Lig’in 16’ncı haftasında deplasmanda oynanacak Sivasspor karlılaşmasında görev yapamayacak. Cezalı duruma düşen Muslera’nın yerine Sivasspor maçında Günay Güvenç kaleyi koruyacak.

Haberin Devamı

(ÖZET) CİMBOM DOLUDİZGİN Galatasaray - Adana Demirspor maç sonucu: 3-1

BOEY BU SEZON İLK GOLÜNÜ ATTI

Sarı-kırmızılı ekipte Sacha Boey, Adana Demirspor karşılaşmasının 22’nci dakikasında attığı gol ile bu sezon Süper Lig’deki ilk golünü kaydetti. 23 yaşındaki sağ bek, daha önce Sarı-kırmızı formayla geçen sezon Süper Lig’in 31’inci haftasında oynanan 3-3’lük beraberlik ile sonuçlanan Fatih Karagümrük karşılaşmasında takımının 3’üncü golünü kaydetmişti. 

MAÇTAN BÖLÜMLER

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı.

MAÇ HIZLI BAŞLADI!

6' Galatasaray, Barış Alper ve Tete'yle hızla rakip yarı alana giriş yaptı. İçeriye doğru çevrilen topa gelişine Mauro Icardi vurdu, ancak sağına uzanan Şahruddin gole izin vermedi. 

10' Kerem Demirbay kaleyi gördü ve şutunu çekti, ancak çerçeveyi bulamadı. Top, kalecinin solundan auta çıktı.

ÜST ÜSTE GOLLER!

(ÖZET) CİMBOM DOLUDİZGİN Galatasaray - Adana Demirspor maç sonucu: 3-1


22' GOL! Galatasaray'ın hızlı atağında Kerem Aktürkoğlu ceza sahası içerisindeki Boey'i buldu. Topu kontrol eden Boey, kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu. Sacha Boey, bu sezonki ilk golünü kaydetti.

29' GOL! Galatasaray'da Mauro Icard'nin harika pasında ceza sahası içinde topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, çok klas bir dokunuşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0'a getirdi. 

Haberin Devamı

(ÖZET) CİMBOM DOLUDİZGİN Galatasaray - Adana Demirspor maç sonucu: 3-1

31' Mertens'in harika şutunu Adana Demirspor kalecisi yine müthiş bir kurtarış yaparak topu kornere çeldi. 

34' Galatasaray, 2-0 önde olmasına rağmen bu dakikalarda oyunun kontrolünü tamamen eline aldı ve Adana Demirspor, kendi sahasından çıkmakta zorlanıyor.

45+3 GOL! Adana Demirspor, Niang'ın penaltıdan kaydettiği golle skoru 2-1'e getirdi. 

Mücadelenin ilk yarısı Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI! 

46' Galatasaray, ikinci yarıya da pozisyonlarla başladı, ancak Tete'yle sonuç alamadı. 

(ÖZET) CİMBOM DOLUDİZGİN Galatasaray - Adana Demirspor maç sonucu: 3-1

49' DİREKTEN DÖNDÜ! Galatasaray'ın atağında Tete'nin içeriye doğru çevirdiği topu Cisse karşıladı ve top direkten döndü. 

61' Adana Demirspor, Galatasaray kalesine etkili geldi. N'diaye'nin getirdiği topta rakip ceza sahası yakınlarında pas yapan konuk ekip, son olarak Yusuf Sarı'nın çektiği şutta sonuç alamadı.

65' Adana Demirspor'da Yusuf Sarı'nın uzak mesafeden sert şutu üstten auta gitti. 

70' TEHLİKE | Icardi servisi yaptı, Tete kaleciyle karşı karşıya kaldığı müsait pozisyonda topu dışarıya gönderdi. 

Haberin Devamı

84' DİREKTEN DÖNDÜ! Galatasaray'da sol taraftan Halil Dervişoğlu ortasını yaptı, ceza sahası içinde Oliveira'nın kafa vuruşu direkten döndü.

90+5 GOL! Galatasaray, Mauro Icardi'nin penaltıdan attığı golle Adana Demirspor karşısında 3-1 öne geçti. 

MAÇ BİTTİ

Galatasaray, Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ederek Süper Lig'in zirvesine çıktı.

(ÖZET) CİMBOM DOLUDİZGİN Galatasaray - Adana Demirspor maç sonucu: 3-1

YORUM YAZ