MENÜ

(ÖZET) Aslan'dan müthiş geri dönüş! Galatasaray'dan 6'da 6!

Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken Galatasaray ile Ankaragücü karşılaştı. Sarı-Kırmızılı takım, başkent ekibini ağırladığı mücadeleye son derece hızlı başladı. Cimbom, yıldızlarıyla gol ararken Ankaragücü kalecisi Bahadır adeta devleşti. Ankaragücü, Cephas'ın golüyle maçta 1-0 öne geçerken Zaha'nın golüyle skor 1-1 oldu ve ardından Hayrullah'ın kendi kalesine attığı golle Galatasaray 2-1 öne geçti. Galatasaray-Ankaragücü maçına dair tüm detaylar haberimizde...

(ÖZET) Aslan'dan müthiş geri dönüş! Galatasaray'dan 6'da 6!

Süper Lig'de son 5 maçını kazanan Galatasaray 7. hafta maçında Rams Park'ta Tolunay Kafkas yönetimindeki Ankaragücü'nü konuk etti ve galibiyet serisini 6 maça çıkardı. Sarı-Kırmızılı takım Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'la oynayacağı önemli maç öncesi rakibini yenerek moral depoladı ve 19 puanla zirveye oturdu. 

Haberin Devamı

ZIYECH'TEN YAKIN TAKİP

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Premier Lig devi Chelsea'den transfer ettiği yıldız futbolcu Hakim Ziyech, maçı tribünden takip etti. Faslı yıldız, sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı. 

CİMBOM HIZLI BAŞLADI!

4' Kerem Aktürkoğlu'nun kullandığı serbest vuruşta Ankaragücü kalecisi Bahadır, gole izin vermedi. 

7' Galatasaray son derece hızlı başladığı maçta Zaha'yla sol kanattan tehlike yarattı. Yıldız oyuncunun sağına çekip yaptığı vuruşta, Ankaragücü kalecisi Bahadır bir kez kalesini gole kapattı.

(ÖZET) Aslandan müthiş geri dönüş Galatasaraydan 6da 6

BAHADIR'DAN MÜTHİŞ PERFORMANS

32' Art arda gelişen Galatasaray ataklarında kalesini başarıyla koruyan Bahadır, Mauro Icardi'nin sert şutunu da kurtardı.

Haberin Devamı

35' BAHADIR DEVLEŞTİ! Angelino'nun son çizgiye inerek yaptığı ortaya, arka direkte Tete kafayı vurdu, ancak bir kez daha Bahadır topu kontrol etmeyi başardı. 

(ÖZET) Aslandan müthiş geri dönüş Galatasaraydan 6da 6

39' Galatasaray'da Zaha sol taraftar çalımlarla ceza sahasına girerken yaptığı vuruş Mujakic'den sekerek kornere gitti.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

48' GOL! Ankaragücü'nün geliştirdiği hızlı hücumda Efkan'ın pasına hareketlenen Cephas, topu ağlara gönderdi ve mücadelede skoru 0-1'e getirdi. 

53' Kaleci Bahadır'ın yüksek performansı ikinci yarıda da devam ediyor.

ZAHA'DAN İLK GOL!

55' GOL! Galatasaray'da sol çaprazdan topla buluşan Zaha, çok sert bir vuruşla kaleci Bahadır'ı bu kez avladı ve skoru 1-1'e getirdi.

(ÖZET) Aslandan müthiş geri dönüş Galatasaraydan 6da 6

59' KAÇTI! Sol taraftan Zaha'nın topuyla buluşan Tete, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda çalımını attı, ancak boş kaleye topu gönderemedi. İnanılmaz bir gol kaçtı.

69' GOL! Sacha Boey'in sağ taraftan içeriye doğru çevirdiği topta Hayrullah topu çıkaramadı ve Galatasaray, müsabakada 2-1 öne geçti. Hayrullah, golü kendi kalesine attı.

80' Ankaragücü'nde Garry Rodrigues'in sağ kanattan getirdiği topa gelişine vuran Efkan kaleyi bulamadı.

88' DİREKTEN DÖNDÜ! Davinson Sanchez'in kornerden gelen topa yaptığı kafa vuruşu direğe çarpıp dışarı gitti.

Karşılaşmanın sonuna 9 dakika ilave edildi.

Haberin Devamı

MAÇ BİTTİ

Galatasaray mücadeleyi 2-1 kazanarak Süper Lig'de maç fazlasıyla 19 puanla liderliğe yükseldi. 

(ÖZET) Aslandan müthiş geri dönüş Galatasaraydan 6da 6

 

 

YORUM YAZ