MENÜ

(ÖZET) Aslan seriye devam ediyor! Antalyaspor-Galatasaray maç sonucu: 0-2

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor’a konuk oldu. Aslan, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldı ve maç fazlasıyla Süper Lig'de liderliğe yükseldi. Cimbom, Davinson Sanchez ve Icardi'nin golleriyle Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Antalyaspor-Galatasaray maçına dair tüm detaylar haberimizde...

(ÖZET) Aslan seriye devam ediyor! Antalyaspor-Galatasaray maç sonucu: 0-2

Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’ı deplasmanda mağlup ederek gövde gösterisi yapan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, rotayı Süper Lig’e çevirmişti. Sarı-Kırmızılılar, 8. haftada Antalyaspor deplasmanına çıktı. Aslan’ın hedefi bu zorlu deplasmanda 3 puanı kapıp maç fazlasıyla liderliğe yükselmekti ve konulan hedefe ulaşıldı. Galatasaray, Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek Süper Lig'de maç fazlasıyla zirveye kuruldu.

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem Zorbay Küçük düdüğünü çaldı ve maç başladı.

İLK TEHLİKE ICARDI'DEN

7' TEHLİKE | Galatasaray'da sol kanattan Kerem'in yaptığı ortayı göğsüyle kontrol eden Icardi, dönerek vuruşunu yaptı. Arjantinli yıldızın yaptığı vuruşta top ayağına istediği gibi oturmadığı için Antalyaspor kalecisi Leite meşin yuvarlağın sahibi oldu.

(ÖZET) Aslan seriye devam ediyor Antalyaspor-Galatasaray maç sonucu: 0-2

14' Antalyaspor, kendi yarı alanından pas yaparak Galatasaray'ın yarı alanına yerleşmeyi planlıyor. Bu dakikalarda Sarı-Kırmızılı ekip, rakibini geride karşılıyor.

ANTALYASPOR PENALTI BEKLEDİ

19' Antalyaspor'da Jehezkel ceza sahası içinde yerde kaldı. Ev sahibi ekip bu dakikalarda penaltı beklerken Zorbay Küçük'ün kararı devam oldu.

24' Galatasaray, Antalyaspor karşısında ön alan presini artırdı ve oyunun kontrolünü eline almak istiyor.

Haberin Devamı

42' TEHLİKE | Galatasaray, soldan Zaha'yla atak geliştirirken içeriye doğru çevirdiği topta Kerem vuruşunu yaptı. Güray, topun kaleye girmesini önleyerek kale çizgisinin biraz önünden topu kornere yolladı.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. 

Antalyaspor - Galatasaray maçı (VİDEO)

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

47' Sağ kanattan gelen ortaya Mauro Icardi harika bir kafa vururken Antalyaspor kalecisi Leite sağına doğru uzanarak gole izin vermedi.

(ÖZET) Aslan seriye devam ediyor Antalyaspor-Galatasaray maç sonucu: 0-2

GOL DAVINSON SANCHEZ'DEN!

58' GOL | Kerem ortasını yaptı, ceza sahası içinde Icardi indirdi Davinson Sanchez golü attı ve skoru 0-1'e getirdi.

70' TEHLİKE | Galatasaray'da Tete'nin topuğuyla bıraktığı topa Mertens, ceza sahası ön çizgisinden vuruşunu yaptı. Antalyaspor kalecisi Leite, topu son anda kornere gönderdi.

77' TEHLİKE | Sağ kanattan gelen ortaya altıpas içinden kafa vuruşunu yapan Assombalonga, topu auta gönderdi.

80' DİREKTEN DÖNDÜ | Assombalonga'nın Galatasaray ceza sahasına yaptığı ortada top üst direkten döndü.

87' GOL | Mertens'in bıraktığı topa çok sert ve düzgün bir vuruş yapan Icardi, topu ağlara gönderdi ve Galatasaray'ı 2-0 öne geçirdi.

(ÖZET) Aslan seriye devam ediyor Antalyaspor-Galatasaray maç sonucu: 0-2

MAÇ BİTTİ

Galatasaray, Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek Süper Lig'in zirvesine çıktı.

 

YORUM YAZ