MENÜ

Okan Buruk'un istediği isimler belli oldu

2022/2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray yıldız transferlerine devam etmek istiyor. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'un canlı yayında itiraf ettiği Chelsea'den istedikleri iki ismin hangi oyuncular olduğu ortaya çıktı.

Okan Buruk'un istediği isimler belli oldu

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Yıldız isimlerle ilgilenen Galatasaray geçen sezon da Icardi, Torreira, Mata gibi önemli isimleri kadrosuna katmış ligde rekorlar kırarak şampiyon olmuştu.

Haberin Devamı

Bu sezon da önemli isimlerle ilgilenen Galatasaray daha önce Youri Tielemans ile ilgilenmiş ancak oyuncu Aston Villa yolunu tutmuştu. Geçen akşam TV100'de televizyon programına konuk olan Okan Buruk transfere dair önemli açıklamalar yaptı.

TEKRAR YILDIZ PEŞİNDE

Youri Tielemans'ı kadrosuna katamayan Galatasaray'da yıldız arayışları devam ediyor. Son olarak Suudi Arabistan kaynaklarından gelen bilgiler ışığında, Sarı- Kırmızılılar'ın Talisca'yı Al Nassr'dan 1 sezonluğuna kiralamaya çalıştığı öğrenildi.

Okan Burukun istediği isimler belli oldu

Hücum hattı ile beraber savunmaya da yıldız isimler almak isteyen Galatasaray son olarak Liverpool'un Yunan sol beki Konstantinos Tsimikas ile ilgilendi. Adaylar arasında Alex Sandro ile Alex Telles de üst sıralardaki yerini korurken Galatasaraylı yetkililer, her iki Brezilyalı yıldızla da görüşmelerini ara vermeden sürdürüyor.

Haberin Devamı

YERLİ OYUNCU HAREKATI

Sarı-kırmızılı ekipte tüm bu gelişmeler yaşanırken Süper Lig devinin yıldız oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye basıldı. Yerli rotasyonuna takviye isteyen G.Saray, Adana Demirspor'dan Yusuf Sarı için harekete geçti. 31 lig maçında şans bulan ve 5 gol-6 asist katkısı sağlayan sağ kanat oyuncusu, Yunus Akgün'ün alternatifi olarak düşünülüyor.

TEKLİF YAĞIYOR

Performansı ile Avrupa'nın devlerinin transfer listesine giren Victor Nelsson ve Sacha Boey için Galatasaray 'tok satıcı' durumunda. Danimarkalı oyuncuya sezonun bitmesi ile birlikte teklifler yağmaya başlarken, Yönetimin ise ücretinde iyileştirmeye gittiği 24 yaşındaki stoper Nelsson için istediği 25 milyon Euro.

Okan Burukun istediği isimler belli oldu

Bu sezonki performansının ardından da takımın vazgeçilmez isimlerinden olan Sacha Beoy için de beklenen bedel 20-25 milyon Euro bantlarında.

OKAN BURUK'UN İSTEDİĞİ İSİMLER

Kadroda bulunan kiralık isimlerden Rashica ile Icardi'nin kalmasını isteyen Okan Buruk geçen akşam TV100'de önemli açıklamalarda bulundu. Chelsea'den istediği oyuncular olduğunu belirten Buruk, "Premier Lig'de çok oyuncusu olan kulüplerden oyuncu almak daha kolay. Chelsea var, küme düşenlerden oyuncu alınabiliyor. Kulüple doğru iletişim kurunca, onlar da Türkiye'ye gelince sizi ziyaret ediyorlar. Chelsea'de çok fazla oyuncu var. İsteyeceğimiz çok fazla oyuncu var." dedi.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un açıklamalarının ardında İngiltere basınında Daily Express Chelsea'den istenen isimlerin Pierre-Emerick Aubameyang ve Christian Pulisic.

Okan Burukun istediği isimler belli oldu

Financial Fair Play kurallarından dolayı birçok oyuncu ile yollaırını ayırmak isteyen Chelsea'de iki oyuncu kadroda düşünülmezken İngilizler'e göre sarı kırmızılılar iki oyuncuyla da ciddi olarak ilgileniyor.

Okan Burukun istediği isimler belli oldu

YORUM YAZ