MENÜ

Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan Galatasaray - Başakşehir maçı sonrası ağır gönderme!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'e 3-2 yenilen ve kupaya veda eden Galatasaray'da maçın hakemlerine isyan vardı. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Sarı-Kırmızılı takımda maç sonu Okan Buruk da eleştirilerde bulundu. En ağır paylaşım ise Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan geldi...

Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan Galatasaray - Başakşehir maçı sonrası ağır gönderme!

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir'e 3-2 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Sarı-Kırmızılı takım kupadan elenirken hakem Kadir Sağlam ve VAR hakemleri eleştirilerin odağındaki isim oldu.

Haberin Devamı

2 GOL İPTAL EDİLDİ

Maçta ofsayt ve elle oynama nedeniyle 2 golü iptal edilen Galatasaray, ikinci yarıda yaşanan bir pozisyonda ise penaltı bekledi ancak ne hakemden ne de VAR'dan beklediği sonucu alamadı. 55. dakikada Lima ile Icardi'nin hava topu mücadelesinde meşin yuvarlak Lima'nın koluna çarptı. Maçın hakemi Kadir Sağlam, pozisyonun ardından VAR incelemesi nedeniyle oyunu durdururken, VAR hakemi Özgür Yankaya'dan herhangi bir uyarı gelmedi.

DENİZ ÇOBAN: İKİ BÜYÜK HATA YAPTI

55. dakikada Galatasaray hücumunda Icardi ile topa yükselen Lima topu koluyla oynuyor. Hakem Galatasaray lehine penaltı verse çok daha doğru olurdu kanaatindeyim"

BAŞAKŞEHİR GOLÜ İPTAL EDİLMELİYDİ

"30. dakikada Başakşehir’in 2. golü öncesi Serdar Gürler topu kazanırken, Kaan’ın kafayla oynama seviyesindeki topu ayağıyla oynuyor. Bence burada tehlikeli hareket kararı verilmesi gerekirdi. Dolayısıyla gol iptal edilmeliydi"

Haberin Devamı

GSTV SPİKERİ ÇILDIRDI

Galatasaray, sahasında Başakşehir'e 3-2 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda etti. Karşılaşmanın ardından GS TV spikeri Ebru Gürsoy canlı yayında adeta çıldırdı. Hakem kararlarına tepki gösteren Gürsoy, "Kupayı Fenerbahçe'ye mi vermek istiyorsunuz? Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopmak üzere olan Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nı vererek mi avutacaksınız." ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK'TAN PENALTI SİTEMİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir'e 3-2 kaybedip Türkiye Kupası'na veda ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. “Penaltı pozisyonları vardı maçla ilgili. Bunlarla ilgili konuşamıyoruz. Biliyorsunuz penaltı olup olmadığını söylesek bile Disiplin Kuruluna sevk ediliyoruz. Çok demokratik bir ortamda değiliz. Özgürce fikirlerimizi burada söylemiyoruz. Yakında herhalde maçlarla ilgili konuşmalarımız da sevk edilip edilmeyeceğimizi düşünerek, korkular içinde gerçekleştireceğiz. İstesek de yapmaya çalışsak da girdiğimiz net pozisyonları değerlendiremedik. Kazandıkları için tebrik ediyorum. Bizim için üzücü. Kendi sahamızdaydık. Daha iyisini yapmak istiyorduk. Turu geçmek istiyorduk. Bugün bunu başaramadık.”

Haberin Devamı

Okan Burukun eşi Nihan Buruktan Galatasaray - Başakşehir maçı sonrası ağır gönderme

BURUK'UN EŞİ İSYAN ETTİ!

Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan MHK Başkanı Lale Orta ile ilgili olay paylaşım geldi. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Nihan Buruk "Lale Orta sezonu" yazılı logoyu paylaşarak göndermede bulundu. Buruk'un eşinin paylamışı kısa süre içerisinde bir çok Galatasaray'lı tarafından paylaşıldı.

Okan Burukun eşi Nihan Buruktan Galatasaray - Başakşehir maçı sonrası ağır gönderme

 

 

 

YORUM YAZ