MENÜ

Okan Buruk'un 10 numarası Fransa'dan! Transferde en ciddi aday Galatasaray...

Tielemans’ı Aston Villa’ya kaptıran Galatasaray, gözünü Fransa'ya çevirdi. Bu transfer için hem Arjantinli yıldızın menajeri hem de PSG’yle temaslar başladı. Cim Bom, 10 numara pozisyonu için ise sürpriz bir ismi düşünüyor.

Okan Buruk'un 10 numarası Fransa'dan! Transferde en ciddi aday Galatasaray...

Şampiyonluk sonrasında transfer çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayan Galatasaray Yönetimi, orta saha transferi üzerine yoğunlaşmıştı. Özellikle Youri Tielemans ismi üzerinde duran Aslan'a önceki gün kötü haber geldi. İngiliz ekibi Leicester City'den ayrılan Belçikalı futbolcu, yine Ada takımlarından Aston Villa'nın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

PAREDES'iN TALİBİ ÇOK

Bu gelişmelerin üzerine de Cim Bom vakit kaybetmeden bu bölgedeki alternatif isimlere yöneldi. İtalya Serie A takımlarından Juventus ile sözleşmesi sona eren Leandro Paredes kontratını uzatmadı. Arjantinli orta saha oyuncusu için birçok takımın devrede olduğu öğrenilirken, Sarı-Kırmızılılar'ın da zaman kaybetmeden bu transferi bitirmeye çalışacağı belirtildi.

Okan Burukun 10 numarası Fransadan Transferde en ciddi aday Galatasaray...

NESTOR DA LİSTEDE

Bu süreçte başka isimlerle de görüşmeyi hedefleyen Aslan'ın listesindeki bir diğer isim de Rodrigo Nestor... Brezilya'da Sao Paulo forması giyen 22 yaşındaki futbolcu için şu anda ciddi bir bonservis sıkıntısı var. Bu bedelin 10 milyon Euro üzerinde olduğu konuşulurken, orta yol için çalışmalar devam ediyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'UN 10 NUMARASI: LUDOVIC BLAS

On numaraya yıldız bir ismi takviye etmek isteyen Galatasaray, bir süredir Ludovic Blas için de çalışmalarını harıl harıl sürdürüyor. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes’ın formasını giyen 25 yaşındaki futbolcuyu teknik direktör Okan Buruk da kadrosunda görmek istiyor.

Okan Burukun 10 numarası Fransadan Transferde en ciddi aday Galatasaray...

ROTASYONU GENİŞLETMEK İSTİYOR

Özellikle Dries Mertens’in ilerleyen yaşı nedeniyle bu bölgede rotasyonu genişletmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

EN CİDDİ ADAY GALATASARAY

Bu sezon 51 maçta 12 gol ve 8 asist yapan Blas için şu anda en ciddi aday Galatasaray. Erden Timur’un forvet ve ön libero transferleri sonrasında on numaraya da takviye yapması bekleniyor.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Okan Burukun 10 numarası Fransadan Transferde en ciddi aday Galatasaray...

YORUM YAZ