MENÜ

Okan Buruk'tan sürpriz tercih! Giresunspor maçına...

Süper Lig'de gözler bu akşam Giresun'da oynanacak Giresunspor - Galatasaray maçında olacak. 12'de 12 yanan Okan Buruk'un takımı deplasmanda kazanarak serisini devam ettirmek istiyor. Başarılı çalıştırıcı Abdülkerim Bardakçı'nın ceza nedeniyle 11'de değişikliğe gidiyor.

Okan Buruk'tan sürpriz tercih! Giresunspor maçına...

Süper Lig'de 9'da 9 yapan Galatasaray'da gözler bu akşam oynanacak Giresunspor maçına çevrilmiş durumda. Sezonun ilk yarısında 1-0 kaybedilen maçın rövanşında Okan Buruk sürpriz bir 11'le sahaya çıkacak. Emre Taşdemir'i yedek soyundurmaya hazırlanan Buruk'un Barış Alper Yılmaz'a da 11'de şans vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Okan Buruktan sürpriz tercih Giresunspor maçına...

16. RANDEVU

Giresunspor ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 15 kez karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar 6 kez sahadan galip ayrılırken, 4 kez de YeşilBeyazlılar rakibini mağlup etti. 5 mücadele ise berabere sona erdi. Galatasaray’ın 20 golüne, Giresunspor 13 golle karşılık verdi.

BURUK VE HAKAN KELEŞ 4. KEZ RAKİP

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, bugünekadar 3 kez rakip oldu. Buruk, Galatasaray ve Rizespor’u, Keleş ise Sivasspor ve Giresunspor’u çalıştırıyordu. İki teknik direktör arasında oynanan 3 karşılaşmada Hakan Keleş 1 kez sahadan galip ayrılırken, 2 karşılaşma ise berabere sona erdi.

Okan Buruktan sürpriz tercih Giresunspor maçına...

3 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Galatasaray’da 3 futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor. Barış Alper, Kerem ve Berkan ceza sınırında bulunan isimler. Bu 3 futbolcu, Giresunspor mücadelesinde sarı kart görmeleri durumunda 22. haftada oynanacak Ümraniyespor müsabakasında cezalı duruma düşecek.

Haberin Devamı

EN AZ GOL YİYEN TAKIM

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon oynadığı 19 müsabakada filelerinde 14 gole engel olamadı. Sarı-Kırmızılılar, bu alanda en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Cim Bom, ayrıca bu sezon ligde oynadığı 8 karşılaşmada kalesini gole kapadı.

DEPLASMANDA SORUN YOK

Cim Bom, Süper Lig’de bu sezon 10 kez deplasmanda maça çıktı. Sarı-Kırmızılılar, 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 23 puan topladı ve bu alanda da lider konumda bulunuyor. Aslan 20 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü. Galatasaray, ligde son olarak Fenerbahçe’ye konuk oldu ve sahadan 3-0’lık skorla galip ayrıldı.

PATRİCK VAN AANHOLT VE HARIS SEFEROVIC KADRODA YOK

Patrick van Aanholt ve Haris Seferovic, Kasımpaşa ile transfer görüşmeleri gerçekleştiriyor. İstanbul ekibinin teknik direktörü Selçuk İnan da iki futbolcuyu istediklerini dile getirmişti. Son gelişmenin ardından Patrick van Aanholt ve Haris Seferovic'in Kasımpaşa'ya imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Patrick van Aanholt'un Crystal Palace Formasıyla Attığı En İyi Goller

İKİSİ DE GÖZDEN ÇIKARILMIŞTI

Haberin Devamı

Galatasaray Haris Seferovic'i sezon başında büyük umutlarla transfer etmiş ancak oyuncu performansıyla sınıfta kalmış ve forma şansı bulmakta zorlanmıştı. Terim döneminde transfer edilen Patrick van Aanholt da Okan Buruk'un gözünden düşmüş ve oyuncuyla ayrılık kararı alınmıştı.

Okan Buruktan sürpriz tercih Giresunspor maçına...

SAVUNMADA EMİN BAYRAM!

Abdülkerim Bardakçı'nın cezası nedeniyle Okan Buruk bu bölgede Emin Bayram'a 11'de şans verecek. Buruk daha önce Abdülkerim'in yokluğunda Kasımpaşa deplasmanında da Emin Bayram'ı oynatmıştı. Bu karşılaşmada genç oyuncu Metahan Baltacı da kadroda olacak.

SOL BEK DEĞİŞİYOR

Kalede Muslera'nın oynaması bekleniyor. Savunmada sezonun başarılı isimleri Sacha Boey ve Nelsson 11 başlayacak. Nelsson'un partneri Emin Bayram olacak. Alanyaspor ve Antalyaspor maçlarında 11 başlayan Emre Taşdemir'in bu karşılaşmaya yedek başlaması bekleniyor. Emre Taşdemir yerine Okan Buruk Leo Dubois'e şans verecek. Dubois Fenerbahçe derbisinde sol bekte başarılı bir performans ortaya koymuştu.

Okan Buruktan sürpriz tercih Giresunspor maçına...

RASHICA YEDEKLERDE

Torreira ve Sergio Oliveira ikilisinin yeri değişmeyecek. Ayrıca 10 numara bölgesinde yine Mertens 11'de başlayacak. Asıl değişim ise kanatlarda olacak. Kerem Aktürkoğlu'nun yeri değişmezken Okan Buruk Rashica'yı yedek soyunduracak. Sol bek hakkını yabancı oyuncudan yana kullanan Buruk üçüncü Türk olarak sahaya Barış Alper Yılmaz'ı sürecek. Forvette ise son dönemin forma ismi Icardi oynayacak.

Haberin Devamı

Giresunspor-Galatasaray muhtemel 11'ler:

Giresunspor: Onurcan, Hayrullah, Arias, Senghor, Alper, Savicevic, Murat Cem, Sergio, Görkem, Sainz, Bajic

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Emin, Dubois, Torreira, Oliveira, Barış, Mertens, Kerem, Icardi

 

YORUM YAZ