MENÜ

Okan Buruk'tan sol bek açıklaması! Transfer hakkında konuştu

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Samsunspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Cimbom, zorlu maçtan 2-0 üstünlükle ayrıldı ve ligin zirvesine çıktı. Maç öncesinde konuşan Okan Buruk, transfer açıklamasında bulunurken başkan ve yönetim elinden geleni yapıyor ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'tan sol bek açıklaması! Transfer hakkında konuştu

Süper Lig'in 24. haftasında Samsunspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Maç öncesinde Okan Buruk, transfer açıklamasında bulunurken Zaha'nın da ailevi nedenlerden dolayı ilk 11'de olmadığını da belirtti.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk şöyle konuştu:

"Tabii ki Sacha Boey'un transferi, her zaman teklif gelebilecek bir oyuncuydu. Transferin son haftasında geldi. Bu tabii ki bizi zorlayan bir şeydi. Bakambu gitmek istedi. Benimle de konuştu. Baktığımızda gelen bonservis geliri bizim için olumlu olacağı için ona izin verdik. Biz de Bakambu ile ilgili izin verdik. Angelino'nun gidişi çok geç oldu bizim için. Gideceği belliydi. Bu da bizi olumsuz etkiledi. Şu anda görüştüğümüz 2 oyuncu var. En kısa zamanda açıklama yapılacaktır. Son ana kadar bilemiyorsunuz tabii, zor bir dönem. Başkanımız ve yönetimimiz elinden geleni yaptı."

Bir Türk oyuncu daha sol beke takviye yapmayı düşünüyorduk. Devam edecek, bundan sonra Türkiye'de devam ediyor. Orada bizim için fırsat olursa, yabancı boşluğumuz var. Onu değerlendirebiliriz. Bugünkü düşüncelerimizden biri bu. Sol bekte çok fazla oyuncu denedik. Kaan ve Barış'ın çok başarılı olması, Berkan da görevini en iyi şekilde yaptı. Kendi içimizden alternatif yaptı. Sol bekle ilgili düşüncemiz bu. Transfer devam ediyor. 1 oyuncu daha içeri katabiliriz. Şu anda gündemimiz bu şekilde.

"Zaha dün bizimle gelemedi. Bugün öğle saatlerinde katıldı. Ailevi nedenlerden dolayı bugün katıldı. İlk 11'de değil ama oyunun devamında kullanmak istiyoruz. Ona da teşekkür ediyorum. Burada olmak ve oynamak istedi. Samsunspor iyi takımlardan biri. Daha çok direkt oyunu tercih ediyorlar. Zor bir deplasman. Kazanmak istiyoruz. Rakibin de iyi bir şekilde hazırlandığını biliyoruz."

YORUM YAZ